60 second manicure


Beauty, Gezondheid, Shoppen / dinsdag, januari 16th, 2018

Voor de kerst had ik wat spulletjes gevraagd van De Tuinen ook wel Holland & Barrett, hier verkopen ze onder andere producten van de Beauty Kitchen.

Sinds een korte tijd ben ik onwijze fan geworden van the beauty kitchen, ik vind het heerlijk om producten zelf te kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld een setje ingrediënten kopen om je eigen lipgloss mee te maken. Helemaal leuk, vooral als beauty blogger toch? Ik vroeg dus voor kerst een aantal producten hiervan en kreeg van mijn broer zijn gezin onder andere de 60 second manicure.

De producten van the beauty kitchen zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen parabenen, geen sulfaten, geen synthetische geuren en andere meuk.

60 second manicure foto 1

De 60 second Manicure zit in een leuk wreck potje

Bij het openen komt een heerlijke geur je tegemoet, ik probeer te raden wat ik allemaal ruik maar het is zoveel. Wat bij mij gelijk naar boven kwam was een citroen en pepermunt geur. De substantie lijkt op die van een body scrub, het is vrij korrelig en plakkerig.

Je ziet aan het product dat het echt natuurlijke ingrediënten bevat, de meeste ervan kun je zelfs nog duidelijk erin zien.

60 second manicure foto 2

De zondag is bij mij uitgeroepen tot nagellak dag

Elke zondag neem ik uitgebreid de tijd om mijn hand en teennagels te verzorgen. Hier zit een heel ritueeltje aan vast van douchen, vijlen, nagelriemen, knippen en natuurlijk een leuk kleurtje geven. Zoals je op mijn instagram al kan zien heb ik een redelijke voorraad aan handcreme’s maar wat ik nog wel miste was dus een heerlijk handen/nagel maskertje.

Waar ik benieuwd naar ben is of je gelijk al resultaat ziet na het eerste gebruik, of dat dit pas na een aantal keer is.

60 second manicure foto 3

Hoe gebruik je dit product?

Was je handen en breng daarna een geruime hoeveelheid aan op je handen. Masseer het product vooral goed in op droge plekken en op je nagelriemen. Ik zou het aanraden om dit boven de wasbak te doen. Laat het product even inwerken (ik hou zelf 5 minuten aan) en was daarna je handen goed met (lauw)warm water. Je kunt het ca 1 keer per week gebruiken maar ook vaker indien nodig.

Het product bevat de volgende ingrediënten:

Sucrose (soft brown sugar) * Prunus amygdalus dulcis (sweet almond oil) * Butyrospermum parkii (shea butter) * Glycerin (vegetable) * Urtica dioica (nettle leaf extract) * Helianthus annuus (sunflower seed wax) * Crambe abyssinica (abyssinian oil) * Citrus aurantium dulcis (orange sweet) * Litsea cubeba (may chang fruit oil) * Cymbopogon flexuosus (lemongrass) * Citrus reticulata (mandarin red) * Ocimum basilicum (basel) * Mentha spicata (spearmint) * citrus paradisi (grapefruit) * Foeniculum vulgare dulce (sweet fennel) *  Mentha piperita (peppermint) * Hippophae rhamanoides (seabuckthorn oil) * Aleurtis moluccana (kukui oil) * Pongamia glabra (karanja oil) * Tocopherol (Vitamin E) * Cetyl esters * Glyceryl oleate * Coco glucoside * Aqua *

Ik ben erg tevreden over de 60 second manicure. Tijdens het inmasseren voelde ik de nagels en huid al zacht worden. Na het afspoelen voelde mijn huid super aan en ik kon mijn nagelriemen gemakkelijk naar beneden drukken. (Ik gebruik hier overigs een bokkenpootje voor van Essence). Ik ben benieuwd of het gebruik hiervan ook nog effect heeft op de houdbaarheid van mijn nagellak.

De 60 second manicure is te koop bij De Tuinen/ Holland & Barrett

Er zijn twee verschillende soorten te koop, de inspire me (deze heb ik) en de love me. De prijs is €12,99 voor een potje met 100 gram.

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat.

20 Replies to “60 second manicure”

 1. Klinkt goed! Ik zou eens wat vaker mijn handen moeten verzorgen. Ik smeer mijn handen altijd wel in, maar mijn nagelriemen kunnen zeker een boost gebruiken!

 2. Dit lijkt me echt een fijn product! Ook leuk om eens cadeau te geven aan iemand 🙂

 3. ik vind het er wel raar uit zien. Niet zo mijn ding denk ik. Maar het klinkt wel interessant als je het resultaat leest.

 4. Ik vind dit wel een heel interessant product, het lijkt mij handig en een heel erg fijn product

 5. Hier was ik zo benieuwd naar! Eigenlijk is het dus een soort van verzorgende scrub? Klinkt super goed, de geur ook!

 6. Ik kende dit nog niet eigenlijk. Klinkt als een tof en handig product.

 7. Alleen de verpakking vind ik al fantastisch. ik ken dit product niet, maar lijkt me heel fijn! Goede tip.

 8. Ik vind de verpakking zo leuk, in dat weckpotje! Alleen daarom vind ik het al een leuk product.

 9. ik vind het er echt schattig uit zien die verpakking. Het klinkt als een goed product dat ik zeker eens zou willen uitproberen. Echter vraag ik me wel af waarom het 60 second manicure heet als je het 5 minuten moet laten intrekken. Of is dat een persoonlijke voorkeur?

 10. Mooi potje wel, maar hou zelf minder van scrubs, zet me er gewoon echt niet graag aan. Enkel voor mijn gezicht maak ik daar graag tijd voor!

 11. Ik kende het merk nog niet maar het klinkt als een heel fijn product!

Leave a reply