Action kleimaskers: Revitaliserend, peeling, refresh


Beauty, Gezondheid, Shoppen / donderdag, februari 22nd, 2018

Deze maskerdonderdag bevat dit keer niet èèn maar drie maskerreviews.  Namelijk de drie kleimaskers van de Action. Namelijk de revitaliserende, peeling en refresh. Deze maskers zijn ook ideaal om te combineren (multi masking).

 

Het eerste masker is de revitaliserende kleimasker

Het masker is geschikt voor de normale huidtype. Het belooft een diepe reiniging en absorbering van vet en talg. Dit masker heb ik als eerste van de drie geprobeerd. De structuur van het masker is erg fijn in gebruik, het masker smeert goed uit. Er is niet veel nodig voor je hele gezicht waardoor je lekker lang met het potje kan doen. Over het potje gesproken, ze zijn echt prachtig!

Ik heb al een tijdje last van een onderhuidse puist op mijn wang, welke maar niet uit wou komen. Tijdens het masker voelde ik deze best wel prikken, en jawel de volgende dag was de puist eruit gekomen. Het masker heeft mij dus absoluut goed gedaan.

 

action masker

 

Het revitaliserende kleimasker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Sea silt * Glycerin * Paraffinum liquidum * Isopropyl myristate * Steareth-2 * Cetearyl alcohol * Steareth-21 * Glyceryl stearate * PEG-100 stearate * Ultramarines * Tocopheryl acetate * Phenoxyethanol * Xanthan gum * Methylparaben * Propylparaben * Bisabolol * Parfum * Benzylsalicylate *

 

action masker

 

Het tweede masker is een peeling kleimasker

Het masker is geschikt voor de normale huidtype. Het masker belooft vet en talg te absorberen voor een zachte en mooie huid.

 

action masker

 

Het peeling kleimasker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Kaolin * Glycerin * Hydrogenated polysobutene * Propylene glycol * Cetearyl alcohol * Cyclomethicone * Paraffinum liquidum * Carya illinoensis (pecan) shell powder * Polysorbate 60 * Sorbitan stearate * Glyceryl stearate * PEG-100 stearate * Tocopheryl acetate * Phenoxyethanol * Xanthan gum * Methylparaben * Propylparaben * Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil * Bisabolol * Parfum * CI-77491 * CI-77492 * CI-77499 *

 

action masker

 

Het derde masker is een verfrissend kleimasker

Het masker is geschikt voor de normale huidtype. Het beloofd voor een matte(re) huid te zorgen. Dit masker voelde iets stugger aan in de structuur. Het masker droogt vrij snel op waarna het wat strakker aanvoelt (maar niet ongemakkelijk). Het masker spoelt gemakkelijk af, de huid voelde na het gebruik zacht aan en zag er fris uit.

 

action masker

 

Het verfrissende kleimasker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Kaolin * Butylene glycol * Bentonite * Silica * Propylene glycol * Glycerin * PEG-7 glyceryl cocoate * Hydrogenated lecithin * Charcoal powder * Phenoxyethanol * CI-77288 * Xanthan gum * Methylparaben * Propylparaben * Bisabolol * Eucalyptus * Globulus leaf oil *

 

action masker

 

De gebruiksaanwijzing van de maskers is allemaal hetzelfde

Breng het masker gelijkmatig aan op een schone en droge huid met cirkelvormige bewegingen, zodat je huid ook nog eens gescrubt wordt (vermijdt hierbij ogen, lippen en haarlijn). Het masker heeft een inwerktijd van 5-10 minuten nodig, waarna je het kunt verwijderen met lauwwarm water.

De maskers zijn te koop bij de Action voor €2,49 per stuk. De maskers zitten in potjes met een inhoud van 50 ml.

Heb jij deze maskers al gezien en/of geprobeerd?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat.

26 Replies to “Action kleimaskers: Revitaliserend, peeling, refresh”

  1. Toevallig had ik ze van de week in mijn hand en toen twijfelde ik zo enorm. Ik denk dat ik toch een potje ga halen om te proberen 😀

  2. Mooie maskers! Zo jammer dat de action er parfum aan toe gevoegd heeft. Daar kan ik niet tegen. Maar anders had ik het zeker gekocht na jou artikel!

  3. Ik zal eens kijken of ze deze ook voor de gecombineerde huid hebben. Ze klinken in ieder geval wel heel fijn!

  4. Wat tof, nee deze heb ik nog niet ontdekt bij Action maar ga ze de volgende keer zeker meenemen 🙂

  5. Gaaf, ik wist niet eens dat ze daar maskers hadden, ga er de volgende keer zeker op letten en een van deze uitproberen.

  6. Wat ontzettend tof dat Action dit verkoopt! Ziet er dan toch net even wat luxer uit, in zo’n potje!

  7. Ik ga van de week even naar de action en ga eens kijken of ik deze zie. Ik ben toch wel benieuwd geworden. Ik vind et vooral heel prettig dat het in en potje zit, dat is toch makkelijker aanbrengen.

  8. Hoi Willy als ik betaald krijg of samples zijn staat dat onderaan de blog. En als ik een sample of betaald krijg veranderd dat mijn mening natuurlijk niet. Dus als iets niks vind zeg ik dat. In deze blog gaat het om zelfgekochte producten.

  9. Hoi Willy als ik betaald krijg of samples zijn staat dat onderaan de blog. En als ik een sample of betaald krijg veranderd dat mijn mening niet. Dus als iets niks vind zeg ik dat

  10. Ik vraag me weleens af: krijg je ook betaald vanuit de Action of iets als iemand deze producten koopt? Of promoot je vooral producten waar je zelf 100% achter staat?

Leave a reply