Divine sensation – Refreshing beauty spray


Beauty, Gezondheid, Shoppen / zaterdag, maart 10th, 2018

In mijn blog Cosmo – Nice to meet you event schreef ik over een aantal merken waar ik mee kennis heb mogen maken deze dag. Een daarvan was Divine Sensation. In deze blog kom ik terug op dit merk.

Wat is devine Sensation?

Dit product is op de markt gezet door Beau de L’or onder leiding van Laurette Nijenbandring de Boer. Laurette heeft hoge eisen aan de spray gesteld waardoor het 8 jaar heeft geduurd om de gewenste formule te bereiken. De spray bevat vele vitamines maar het meest bijzondere ingredients is toch wel de cashmere.

Divine Sensations is voor de vrouw van nu! De cashmere in het product zorgt voor een zachte huid, een natuurlijke glow en beschermt ook nog eens de huid.

 

divine sensation the beauty refreshing spray

 

Waar is de spray voor geschikt?

 • Voor een stralend gezicht

Om de spray op je gezicht te gebruiken is het belangrijk je ogen en mond geheel gesloten te houden. Spray op een armlengte afstand op het gezicht en tip het product vervolgens zachtjes in met de vingers. Mocht je het prettiger vinden kun je het product ook op de binnenkant van je hand sprayen/verdelen en daarna intippen met de vingers.

 • Voor zijdezachte handen

Mocht je de spray voor je handen willen gebruiken kun je de spray eenvouding op je handen sprayen en zachtjes intippen. Het resultaat is binnen enkele seconden al merkzaam en houdt ook langdurig aan.

 • Voor een stralende en zachte hals/decolleté

Deze optie heb ik zelf het minst toegepast. Het gebruik is hetzelfde als voor je gezicht. Spray op een armlengte afstand en zachtjes intippen met de vingers, of je handen insprayen/verdelen en dan zachtjes intippen.

 

divine sensation

Het product is niet op dieren getest en bevat ook geen dierlijke producten

 

Een aantal gebruiksmomenten die beschreven staan als voorbeeld zijn onder andere:

 • Het fixeren van de make-up, laten stralen met een natuurlijke glow
 • Op of na het werk als booster en opfrisser
 • Na het sporten
 • ‘S avonds voor het slapen gaan (als handspray ipv handcrème)
 • In het vliegtuig (het gebruik is in het vliegtuig ook echt toegestaan)

 

divine sensation

 

Divine Sensation bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Glycerin * Cichorium Intybus Root oligosaccharides * Phenoxyethanol * Bis-PEG-18 methyl Ether Dimethyl Silane * Alcohol Denat * AC Cashmere Proteine PF * PEG-40 Hydrogenated Castor Oil * PEG-35 Castor Oil * Galactoarabinan * Alcohol Den * Aesculus Hippocastanum (Horse chestnut) Seed Oil * Parfum * Ethylhexylglycerin * Biosaccharide Gum-1 * Plysorbaat 20 * Tocopherol * Gluconolactone * Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate * Retinyl Palmitate * Alpha-Isomethyl Ionone * Sodium Benzoate * Linoleic Acid * Biotin * Benzyl Salicylate * Inositol * Calcium Pantothenate * Butylphenyl Methylpropional * Citronellol * Hexyl Cinnamal * Linalool * Eugenol * Caesalpinia Spinosa Gum * Calcium Gluconate Aqua * Glycerin * Cichorium *

Op de website wordt nog een toelichting gegeven over de vitamines en welke parfum is toegevoegd.

 

divine sensation
Voor het gebruik van de spray
divine sensation
Na het gebruik van de spray

 

Het product kost €24,95 voor een flacon van 20ml

Ook is er een speciale box beschikbaar waarin nog een extra spray zit voor in de tas mee te nemen van 10ml. Deze box kost €39,95

 

Zijn jullie al bekend met de Divine Sensation spray?

logo1

Deze blog bevat samples, de inhoud is echter wel naar mijn eigen mening geschreven.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achter laat.

29 Replies to “Divine sensation – Refreshing beauty spray”

 1. Lijkt mij echt een goede en multifunctionele spray! Handig dat er ook een meeneemformaat is

 2. Lekker zo een verfrissende spray . Vooral als je op vakantie gaat of hier in de zomer

 3. Handig zo voor in het vliegtuig! Toch wel een verfrissend idee lijkt me.

 4. Nieuwe verpakking denk ik? Ik heb deze een tijd terug ooit ook geprobeerd. Fijn om even te sprayen na een vliegtuig reis bijv.

 5. Dit lijkt me wel een fijne spray om op mijn droge huid te gebruiken. Ik kende het merk nog niet maar ik vind het er wel goed uitzien!

 6. Het merk is me niet bekend, maar lijkt me wel iets super handig. Zeker omdat je het ook in het vliegtuig kan gebruiken. Ik ga het onthouden.

 7. Deze spray zou ik zeker graag eens gebruiken. Het lijkt me ook heel makkelijk toepasbaar.

 8. Wat een fijne spray. Ik ken het product helemaal nog niet, maar zou het zeker wel eens willen proberen

 9. Mijn huidverzorging ritueel is zo slecht. Ik gebruik bijna nooit verzorgingsproducten, al weet ik dat ik het beter wel kan doen.

 10. Ik gebruik weinig cosmeticaproducten… ik hoop wel dat je lang kan doen met de flacon…toch niet zo goedkoop

 11. Ja je kunt het ook op een gevoelige huid gebruiken. Er zitten veel vitamines in en de cashmere verzorgd en beschermt ook.

 12. Ik kende het nog niet, maar dat lijkt me wel een fijne spray! Ook handig dat het voor zoveel verschillende dingen te gebruiken is.

 13. Ik ben er niet mee bekent. Ik zag het vanmorgen toevallig bij jou op Instagram voorbij komen. 🙂 Is het ook geschikt voor de gevoelige huid?

 14. Ohh dat ziet er goed uit zeg! Prachtige verpakking ook!

Leave a reply