DM Balea Advent kalender – Unboxing (SPOILER!!)


Beauty, Shoppen / donderdag, november 23rd, 2017

Ik ben Tamara en ik ben DM en Balea verslaafd. Oke het grote woord is eruit! Net als vele andere Nederlandse bloggers ben ook ik fan van de Duitse drogist winkel. Ik ken deze winkel al vanuit Oostenrijk, deze zat toen 5 minuten lopen van ons huis af. Gelukkig voor mijn portemonnee moet ik nu vanuit Nederland dus de grenzen oversteken om de prachtige Balea producten te bemachtigen. Toch probeer ik nog wel een keer per twee maanden te gaan omdat er vaak nieuwe limited editions zijn en natuurlijk om mijn voorraad(je) weer bij te vullen. Omdat het twee uur reizen is maken we er altijd een gezellig uitje van en slaan we de efteling over.

Nu wou ik dus heel graag deze adventskalender hebben maar zowel online als in de winkels was bijna alles volledig uitverkocht. Wij gaan zelf pas weer aankomende maandag (27 november) maar omdat ik het zekere voor het onzekere wou nemen heb ik gevraagd of mijn ouders wilden kijken, welke er afgelopen vrijdag waren. Had ik dus even mazzel want er lagen er nog maar 2!!

Als een ongeruste addict heb ik gewacht tot ze weer thuis waren om afgelopen maandag gelijk de kalender op te halen. Ik had de inhoud natuurlijk al op Duitse bloggers hun unboxing gezien en ook staat de inhoud achterop de verpakking maar als een ongeremd blij kind ben ik gelijk begonnen met het uitpakken en fotograferen van de producten. Laten we natuurlijk wel even duidelijk hebben dat dit volledig voor jullie was om de advent te laten zien! 

Dag 1 t/m 6

Dag 1: Douchecreme met frambozen geur (50 ml)

Dag 2: Een 2in1 wasgel en oog make up verwijderaar (20 ml)

Dag 3: Gezichtscreme (20 ml)

Dag 4: Winter nachtcreme q10 (5 ml)

Dag 5: Haarbutter (20 ml)

Dag 6: Douchecreme met lebkuchen geur (50 ml)

Dag 7 t/m 12

Dag 7: Hand en nagelbalsam (20 ml)

Dag 8: BB cream (10 ml)

Dag 9: Gezichtsmasker after sport (2 x 8 ml)

Dag 10: Diepreiniging lotion (20 ml)

Dag 11: Bodylotion met Chai Latte geur (50 ml)

Dag 12: Voetbutter (20 ml)

Dag 13 t/m 18

Dag 13: Shampoo (50 ml)

Dag 14: Cremespoeling (50 ml)

Dag 15: Douchepeeling (50 ml)

Dag 16: Bodylotion met vanilleijs geur (50 ml)

Dag 17: Aqua lotion (20 ml)

Dag 18: Verwenmasker (2 x 8 ml)

Dag 19 t/m 24

Dag 19: Verfrissings en make up fixeer spray (50 ml)

Dag 20: Lippenpeeling (8 ml)

Dag 21: Nacht haarmasker (20 ml)

Dag 22: Selfie ready creme (20 ml)

Dag 23: Douchecreme met sinaasappel en kaneel geur (20 ml)

Dag 24: Compress handoek

Ik vind de kalender zelf goed gevuld, alle producten die erin zitten zou ik waarschijnlijk ook in een groot formaat zelf kopen. Ik vind het leuk dat alles in het thema Magic Winter is. De verpakkingen alleen al zijn super mooi en de geuren ruiken ook heerlijk. Bij elk deurtje wat je opent zit er ook een goede/leuke beauty tip in.

Ik ga de komende dagen alle producten lekker testen en een review voor jullie schrijven. Willen jullie in die blog ook de 24 DM beauty tips zien?

De advent kalender kost 14,99 (Euro)

Wat vinden jullie van de DM en van de advent kalender?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat 			

29 Replies to “DM Balea Advent kalender – Unboxing (SPOILER!!)”

 1. Aaaaaahhhh, wat een toffe kalender! Ik baal echt zo dat ik niet in de buurt van een DM woon! Ik ga er een aantal keer per jaar heen om groots in te slaan, maar in september voor het laatst geweest. Nieuw tripje staat gepland voor begin januari, de voorraad begint te slinken, haha

 2. Deze kalender wilde ik ook zo graag hebben! Ik woon zelf niet in de buurt van Duitsland maar wij gaan dit weekend er weer een weekendje heen. Uiteraard mag een DM bezoekje dan niet ontbreken haha. Ik ben benieuwd of ik deze nog tegen te lijf loop. Waarschijnlijk niet maar het zou leuk zijn als het wel zo is.

 3. Ik had deze ook graag gehad. Ik ben vooral gek op de douchegels en maskertjes van Balea

 4. Dit is wel een mooie advent. Mooie prijs en je krijgt veel leuke producten. Leuk om te geven en te krijgen!

 5. Ook ik was dm verslaafd. Maar mijn favoriete product hebben ze niet meer. Nu hop ik nog wel elke keer even dm binnen voor de andere items als we in Aachen shoppen. Sowieso is dm een leuke winkel, kan kruidvat nog wat van leren. Leuke kalender overigens!

 6. Oh wat leuk om te geven aan iemand die van zo’n productjes houd. Persoonlijk ben ik meer voor de chocoladeversie van de kalender. Tja je bent een snoeper of niet hihih

 7. Oehh een bodylotion met vanille ijsgeur? Was deze fijn in gebruik? Hij lijkt me erg lekker haha

 8. Oh die is niet duur! Ik ben dol op adventskalenders en ik woon in Duitsland dus kom regelmatig bij de DM denk dat deze nu wel uitverkocht is….

 9. Deze ziet er echt super leuk uit, ik vind het altijd fijn als meer budget merken ook een adventkalender maken!

 10. De producten zien er ook gewoon zo leuk uit. Jammer dat ik niet in de buurt woon van de dm

 11. Wat leuk is dit zeg! En ook helemaal niet zo duur. Dat vind ik vaak een nadeel aan zo’n kalenders maar deze wil ik nog graag hebben.

 12. Wat een fijne kalender! Ik vind het zo jammer dat Duitsland heel ver rijden is van bij mij anders had ik deze ook gekocht!

 13. Oh leuk! Ik wil er liefst gewooneen klassieke, met chocolade!

 14. Spoilers wat betreft dit soort kalenders vind ik altijd fijn – want ik heb wel eens blind een kalender gekocht en die viel ontzettend tegen. Deze is echter voor die prijs wel heel goed gevuld en zeker de moeite waard 🙂

 15. Oh wat jammer dat ze zo snel door de adventskalenders heen zijn, wij zouden zaterdag naar DM gaan

 16. Voor de prijs heb je zeker een leuke adventkalender. Bij de meeste ligt de prijs toch wel een tikkeltje hoger.

Leave a reply