Fotoshoot met Roxanne Letterie


Beauty / zaterdag, januari 13th, 2018

Mijn tweede throwback op zaterdag post is over mijn fotoshoot (s) als ”model”. Vroeger heb ik mij ooit eens aangemeld om in de van/voor categorie van de Panorama als model te staan. Vanuit deze foto heb ik regelmatig wat werk als model gedaan, voornamelijk als hobby model en niet zoals de goedbetaalde Doutzen model (I wish). In deze blog vertel ik over de fotoshoot die ik met Roxanne Letterie gedaan heb voor onder andere mijn eigen website.

Momenteel staat mijn modellenwerk op een laag pitje

Waar ik vroeger elk weekend wel een fotoshoot had, shoot ik nu nog eens in de maand/twee maanden. Niet omdat ik het niet meer leuk vindt, maar het aanbod van modellen op facebook wordt ook steeds groter. Wanneer er eens een leuke shoot oproep voorbij komt reageren er tientallen modellen op en om het even eerlijk te houden past mijn confectiemaat vaak niet in de gewenste oproep. Naast dat fotografen selectief zijn voor hun modellen, ben ik dat ook in de jaren wat geworden naar fotografen en zoek ik natuurlijk wel werk wat mijn vorige shoots overtreft.

Eind april had ik mijn eerste shoot met Roxanne, welke ik heb leren kennen als model toen ik een shootweekend organiseerde naar Doel – Belgie.

Ook Roxanne is naar de andere kant van de camera verhuisd en een fantastische fotografe geworden!! Op deze foto’s was ik erg trots omdat ik nu eindelijk wat mooie beauty foto’s met een lichte fashion tint erin heb.

fotoshoot met roxanne letterie
Every saint has a past and every sinner has a future
fotoshoot met roxanne letterie
We sometimes think we want to dissapear, but all we really want is to be found

Fotograaf Marco Nomikos, welke ook deelnam aan het shootweekend, was ook aanwezig tijdens deze shoot, en heeft uiteindelijk ook nog foto’s gemaakt.

Marco zijn stijl is totaal anders dan die van Roxanne. Hij werkt vaak met thema’s en verhalen en dan vaak met een duister tintje. Ik vind het altijd erg fijn met Marco samen te werken. Ik weet dat er dan ook altijd wel een gave foto uitkomt!

fotoshoot met marco nomikos
How beautiful is it to stay silent when someone expects you to be enraged

Check hier haar facebook pagina en website voor meer info en foto’s

Facebook:

www.facebook.com/roxanneletteriefashionphotographer

Website:

www.roxanneletterie.nl

Vind je mijn throwback blogs nou leuk om te lezen en wil je de eerste ook teruglezen. De blog over mijn eerste ervaring met wimperextensions kun je hier teruglezen.

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

15 Replies to “Fotoshoot met Roxanne Letterie”

 1. Wat een prachtige foto’s zeg. Echt een mooi resultaat! Zeker vaker doen 🙂

 2. Wat een prachtige foto’s ook! Je ziet het wel wakker hoor dat modellen achter de camera kruipen (mijn achternichtje is er een van). Leuk joh dat je modellenwerk doet!

  Ik heb ooit een poging gewaagd als model.. Maar nee niks voor mij.

 3. Wauw zo’n mooie foto’s zeg!! Ik zal je een geheimpje verklappen: toen ik 16 was wou ik ook model worden, helaas stopte ik met groeien en bleef ik hangen op 1,60m 🙁

  X Lazy Bird

 4. prachtige foto’s zijn het geworden. Ik wist helemaal niet dat je modellenwerk deed.

 5. Wat een prachtige foto’s!
  Ik ga binnenkort een keer omwisselen ipv. Achter de camera er voor!
  Spannend maar wel leuk

  Liefs maaike

 6. Super dat je ook model bent. Dat wist ik niet. Ik heb eens geprobeerd om zelf foto’s te maken. Not a succes! Haha.

Leave a reply