Kiko Milano Cosmetics: Oogschaduw palette No3


Beauty, Gezondheid, Shoppen / dinsdag, februari 20th, 2018

In mijn vorige Kiko bubble maker masker review vertelde ik over mijn grote Haul bij de black friday van kiko Milano cosmetics. Alles was toen in de sale en ook nog eens 3 halen + 3 gratis. Ik heb toen 2 oogschaduw palettes, 4 lipstick palettes, 2 maskers, 5 lipsticks, 3 lipgloss en 7 nagellak gekocht. Dit alles voor iets minder dan €30,00

Deze review gaat over het oogschaduw palette nummer 3

Hiervan heb ik er 2 gekocht tijdens de black friday sale, omdat de kleuren mij erg aanspraken. In het palette zitten 6 verschillende kleuren. 3 van de kleuren zijn matte en 3 van de kleuren bevatten glitters. Er zijn 2 lichte tinten, 2 medium tinten en 2 donkere tinten.

 

kiko oogschaduw palette

 

Ik ben erg tevreden over het palette

Ik heb het palette nu inmiddels al 5 keer gebruikt waarvan 3 keer voor een instagram ooglook post. Het palette heeft een zeer goede pigmentatie. Ook heeft de oogschaduw weinig tot geen fall-out. De glitter oogschaduw heeft wel iets fall-out, maar dit is met bijna elke glitter oogschaduw. De kleuren blenden goed met elkaar. Dus mijn conclusie is dan ook dat het palette een werkelijk pareltje is.

 

kiko oogschaduw palette

 

Ik heb de volgende ooglooks met het palette gemaakt

kiko ooglook 1

kiko ooglook 3

 

Het palette bevat de volgende ingrediënten:

Talc * Mica * Synthetic fluorphlogopite * Magnesium carbonate * Magnesium myristate * Silica * Pentaerythrityl tetraisostearate * Octyldodecyl stearoyl stearate * Stearyl dimethicone * Ethylhexylglycerin * Aluminium starch octenylsuccinate * Nylon-12 * Calcium aluminum borosilicate * Capryl/capric triglyceride * Isododecane * Diisostearyl malate * Dimethicone * Octadecene * Dehydroacettic acid * Salicylic acid * Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl * Hydroxyhydrocinnamate triolein * Tin oxide * Stearic acid * Palmitic acid * Maltodextrin * Lauric acid *

 

Het palette kan eventueel ook nog de volgende ingrediënten bevatten:

CI-77491 Titanium dioxide * CI-77491, CI-77492, CI-77499 Iron Oxides * CI-77007 Ultramarines * CI-75470 Carmine * CI-77266 Nano/black 2 * Contains carmine as a color additive *

 

kiko oogschaduw palette

 

Ik heb het palette gekocht voor €3,85 in de sale (dit was met 50 of 70% korting, hierin is de 3 + 3 van de black friday nog niet verwerkt). Ik zag dat het palette inmiddels niet meer online bij Kiko te koop was, maar wellicht nog wel in de winkel.

Wat vinden jullie van Kiko cosmetics palette? Hebben jullie ook tijdens de 3 + 3 black friday sale ingeslagen?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat.

 

18 Replies to “Kiko Milano Cosmetics: Oogschaduw palette No3”

  1. Ik vind de laatste drie kleuren wel mooi maar de andere spreken mij niet zo aan en daarom zou ik het zelf niet kopen maar ziet er wel goed uit

  2. Mooi merk vind ik het! Wel jammer van de extra toevoegingen, Titanium is nou niet echt bepaald goed voor je huidje…

  3. Ik hou van deze kleurtjes! Leuk dat je voorbeelden geeft hoe ze te gebruiken en het klinkt als een fijn koopje!

  4. wat een prachtige palette zeg en zeker voor de prijs die je ervoor betaald hebt;) ben een groot fan van de kiko make-up niet alles vind ik even goed, maar de oogschaduw en de palettes ben ik vaak wel over te spreken!

  5. Wat een leuk palette is dit! En die black friday sale moet ik onthouden want bij kiko is het precies een top deal! 😉

Leave a reply