Kiko bubble gezichtsmasker


Beauty, Gezondheid, Shoppen / donderdag, januari 25th, 2018

Vandaag gaat maskerdonderdag over een masker wat ik al een hele tijd geleden met Black Friday heb gekocht. Bij de Kiko was er toen 3 halen + 3 gratis. Ik heb onder andere dit bubble maker masker toen gekocht.

Het is voor mij de eerste keer dat ik een masker van Kiko Milano ga proberen en ik ben dan ook erg benieuwd, gezien ik hun make-up producten en dan vooral de nagellak erg goed vind.

Het Bubble masker is een zuiverend gezichtsmasker in de vorm van een doek (textiel). Het masker is voor eenmalig gebruik, en is verrijkt met een plantaardige koolstof waardoor er met lucht contact belletjes ontstaan. Voor een matterend effect is het belangrijk het zakje voor het gebruik even te kneden. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten nodig.

kiko bubble maker

Ik wist niet precies wat ik van dit masker kon verwachten

Bij het uitpakken van het masker zag ik wat schuim op het masker en bij het opdoen rook het erg naar zeep. Het masker was even wennen omdat ik continue bubbeltjes schuim onder het masker voelde, maar het was geen onaangenaam gevoel. Net zoals de meeste doekmaskers vond ik ook deze iets te nat en heb ik een paar druppeltjes uitgeknepen, zodat me nek niet helemaal nat druppelde.

Nadat de 15 minuten voorbij waren heb ik het masker eraf gehaald

Ik voelde nog steeds wat bubbeltjes schuim op mijn gezicht deze heb ik ingemasseerd. Mijn huid voelde erg strak, maar ik zag wel een duidelijk verschil op mijn huid. Het is geen masker wat onwijs zal helpen tegen onzuiverheden en poriën maar wel een verfrissend zuiver effect geeft. Het effect is natuurlijk niet blijvend, maar mocht je 2-3 keer per week een masker gebruiken heb je er zeker baat bij.

Het masker kost €3,95

kiko bubble maker

Het masker bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Glycerin * Dipropylene glycol * Methyl perfluorobutyl * Ether * Methyl perfluoroisobutyl ether * Disodium cocoamphodiacetate * Cocamidopropyl betaine * Sodium chloride * Betaine * Sodium polyacrylate * Butylene glycol * Paeonia suffruticosa root extract * Centella asiatica extract * Xanthan gum * 1-2 Hexanediol * Hexylene glycol * Chamomilla recutita flower extract (chamomilla recuttita (matricaria) flower extract) * Glyceryl * Capryltate * Ethylhexylglycerin * Epilobium fleischeri extract * Undecylenoyl glycerinee * Xylitylglucoside * Anhydroxylitol * Xylitol * Glucose * Citric acid * Potassium sorbate * Disodium edta *

 

Heb jij al eens een gezichtsmasker van Kiko geprobeerd?

Mijn vorige maskerblog lezen? Dr van der Hoog macaron masker.

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat.

7 Replies to “Kiko bubble gezichtsmasker”

  1. Ben ook benieuwd naar de pasvorm, want voor mij passen zo’n sheetmasker nooit echt goed! Ze zijn altijd veel te groot en dat vind ik vervelend!

  2. Ik neem veel te weinig de tijd om een gezichtsmasker te gebruiken.. ben wel benieuwd naar deze

  3. Wow, wat een fijne Black Friday actie! Ik had nooit gezien dat ze bij Kiko ook maskers verkopen. Ik zal er eens op letten de volgende keer!

Leave a reply