Kylie matte liquid lipstick


Beauty, Shoppen / donderdag, oktober 26th, 2017

Ik wou al een hele tijd de Kylie matte liquid lipstick kopen, ik heb een set van 12 verschillende tinten ontvangen met voornamelijk nude tinten waar ik erg blij mee ben want dit blijven toch mijn favouriete lipsticks.

Dat de kylie lipkits net uitkwamen heb ik deze meermaals geprobeerd te bemachtigen, omdat deze vrijwel altijd uitverkocht waren en er massaal blogs over verschenen heb ik besloten om de blog in wacht te zetten, tot nu.

Het set heet: Take me on vacation en bevat van links naar rechts de volgende kleuren:

 1. Birthday Suit
 2. Bare
 3. Dolce K
 4. Glamour
 5. Posie K
 6. Koko K
 7. Commando
 8. Glitz
 9. Mary Jo K
 10. June Bug
 11. Candy K
 12. Naked

Ik heb van elke kleur een losse swatch gemaakt en ben over de meeste erg tevreden.

De lipstick droogt vrij snel op met circa 5 minuten en blijft gedurende de dag ook mooi zitten! Op sommige reviews heb ik gelezen dat de matte lipstick er niet meer af krijgen is, dit krijg je ook alleen eraf als je het met olie verwijderd!! Ik heb hier zelf wat babyolie op een wattenschijf voor gebruikt om het probleemloos te kunnen verwijderen.

Birthday Suit


Bare


Dolce K


Glamour


Posie K


Koko K


Commando


Glitz


Mary Jo K


June Bug


Candy K


Naked


Mijn favoriete kleur na het swatchen is de Candy K. Ik heb ze nog niet allemaal als lipstick gebruikt na het swatchen dus wellicht dat mijn mening hierna nog veranderd.

Wat is jou favoriete kleur van de swatches?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

23 Replies to “Kylie matte liquid lipstick”

 1. Snap wat je bedoeld 75% van mijn materialen zijn al vegan maar een aantal dingen die ik nog wil reviewen zijn dat helaas niet.

 2. Mary of Dolce K vind ik wel mooie kleuren. Al moet ik zeggen dat ik ze zelf nooit zou kopen, niet vanwege de kleur, maar vanwege de verpakking. Ik ben bezig mijn badkamer en dus ook mijn make-up zo zero-waste mogelijk te maken. Ik gebruik nu lippenstift van Lush, wat in glas komt. Misschien ook interessant voor jou? (: Sterkte met je blessure, hopelijk kom je er snel bovenop!

 3. Leuke kit! Houd zelf toch wel echt van matte lippenstift die echt goed – en lang – blijft zitten.

 4. Ideaal zo’n setje! Zelf heb ik eigenlijk doordeweeks alleen wat lipgloss op en anders heb ik meer iets in de trant van naked. Dus de hele set is niet direct aan mij besteed maar ik geef het wel even door aan een vriendin!

 5. Wat een mooi lipstick-setje! Mijn favoriete kleurtjes zijn: bare – posie K – Koko K – Candy K en Naked. Jammer genoeg heb ik ze zelf nog niet uitgetest.

 6. Wat een mooi setje! Mijn favoriete kleurtjes zijn: bare – posie K – Koko K – Candy K en Naked. Jammer genoeg heb ik ze zelf nog niet uitgetest.

 7. De kleurtjes neigen wel veel naar het lila/paars. Als ik zo naar de kleurtjes kijk, dan springt Mary Jo K er echt uit!

 8. Birthday suit en naked vind ik het mooiste!
  Ik hoop trouwens dat je gauw meer duidelijkheid krijgt over je blessure X

 9. De glamour, commando en naked lijken me erg mooi. Fijn dat ze de hele dag goed blijven zitten, aanrader dus!

 10. Leuk dat je ondanks je blogpauze toch met een super artikel heb kunnen komen!
  Mooie swatches! De kleur: Mary Jo K vind ik erg blits!
  Overigens erg fijn dat de lipstick snel droogt!
  Beterschap en succes nog!

Leave a reply