Beauty,  Make-up,  Shoppen

Kylie matte liquid lipstick

Ik wou al een hele tijd de Kylie matte liquid lipstick kopen, ik heb een set van 12 verschillende tinten ontvangen met voornamelijk nude tinten waar ik erg blij mee ben want dit blijven toch mijn favouriete lipsticks.

Dat de kylie lipkits net uitkwamen heb ik deze meermaals geprobeerd te bemachtigen, omdat deze vrijwel altijd uitverkocht waren en er massaal blogs over verschenen heb ik besloten om de blog in wacht te zetten, tot nu.

Het set heet: Take me on vacation en bevat van links naar rechts de volgende kleuren:

 1. Birthday Suit
 2. Bare
 3. Dolce K
 4. Glamour
 5. Posie K
 6. Koko K
 7. Commando
 8. Glitz
 9. Mary Jo K
 10. June Bug
 11. Candy K
 12. Naked

Ik heb van elke kleur een losse swatch gemaakt en ben over de meeste erg tevreden.

De lipstick droogt vrij snel op met circa 5 minuten en blijft gedurende de dag ook mooi zitten! Op sommige reviews heb ik gelezen dat de matte lipstick er niet meer af krijgen is, dit krijg je ook alleen eraf als je het met olie verwijderd!! Ik heb hier zelf wat babyolie op een wattenschijf voor gebruikt om het probleemloos te kunnen verwijderen.

Birthday Suit


Bare


Dolce K


Glamour


Posie K


Koko K


Commando


Glitz


Mary Jo K


June Bug


Candy K


Naked


Mijn favoriete kleur na het swatchen is de Candy K. Ik heb ze nog niet allemaal als lipstick gebruikt na het swatchen dus wellicht dat mijn mening hierna nog veranderd.

Wat is jou favoriete kleur van de swatches?

logo1

Ik zou het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

24 Reacties

Leave a reply

%d bloggers liken dit: