MAC Limited Edition Set


Beauty, Shoppen / donderdag, november 2nd, 2017

Het lijkt wel een lippenstick blog want ook deze week heb ik weer een lippenstick review en ditmaal die van MAC. Het is de allereerste keer dat ik een MAC lippenstick aanschafde en heb toen gelijk voor een Limited Edition Set gekozen.

Het set bevat 7 lipsticks waarvan een aantal mooie nudes en een aantal wat fellere en minder dagelijkse kleuren. Ik heb bewust gekozen voor om een set te kopen omdat ik ook een winaktie wilde doen op instagram. Wanneer ik de 1000 instagram volgers weer bereikt heb ga ik beginnen met 2 MAC lippensticks weg te geven. Ook zal ik nog een MAC lippenstick weggeven met sinterklaas en 1 MAC lippenstick met kerst dus hou mijn instagram in de gaten mocht je kans willen maken op een van deze beauty’s.

Van alle kleuren heb ik weer een aparte swatch gemaakt zoals in mijn Kylie blog.

Velvet Teddy – Matte


Rubywoo – Retro Matte


Poidsnet – Cremesheen


Heroine – Matte


Candy Yum Yum – Matte


Lady Danger – Matte


Creme D’Nude – Cremesheen


De matte kleuren geven een mooie dekking zonder glans. De cremesheen kleuren geven een mooie dekking met een lichte glans erover. Ik vind de lippensticks zacht aanvoelen bij het aanbrengen en vind dat de kleur gedurende de dag mooi blijft zitten.

Mijn favouriete kleur is de Caitlyn Jenner cremesheen lipstick rock it poids net. Ik vind de kleur perfect voor de herfst periode en het mooist passend bij mijn huidskleur omdat de lipstick niet te licht en niet te donker van kleur is.

Welke kleur is jullie favouriet?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat 			

30 Replies to “MAC Limited Edition Set”

 1. Wat een mooie kleurtjes! Maar doe de volgende keer even op je lippen dan in plaats van swatches op de arm, haha…

 2. De Rubywoo – Retro Matte vind ik het mooiste! Een mooie kleur die er net een beetje uitspringt. Die paarse lipstick zou ik zelf echt nooit dragen. Dan zou ik me niet comfortabel voelen.

 3. Ik vind die Rubywoo wel een hele mooie! Ik wil zelf ook nog wel een keer Mac-lipsticks (hoor van iedereen dat die geweldig zijn), maar weet eigenlijk nooit wat ik moet kiezen. En ze zijn ook niet speciaal heel goedkoop, dus je doet ook weer geen graai in die bak. Zo’n setje is dan wel mooi; heb je van alles wat, maar betaal je minder dan wanneer je alles los hebt!

 4. Ik zou ook eerder voor de nudes kiezen, en zeker de twee cremesheens! Ik ben zelf benieuwd naar MAC lipsticks, dus ik hoop dat ik de winactie niet mis en kan meedoen (en hopelijk kan winnen).

 5. Ik heb nog nooit de Mac gekocht en als ik eerlijk ben? Ik vind de kleuren niet zo..ik koop ze wel van L’Oreal..Ik ben dol op kleuren die eruit springen

 6. Wat een leuk item, ik krijg er gelijk zin in..Rubywoo..ja, die lijkt mij helemaal het einde. Dus ik noteer het, voor de gezellige feestdagen die in het verschiet liggen. Ik gebruik veel te weinig lippenstift, maar vind het wel leuk!

 7. Ik hou van rode lippenstift! De kleur Rubywoo vind ik prachtig, die zou ik wel kopen. De andere kleuren zijn ook leuk. Maar ik heb iets met rode lippenstift

 8. Mooi setje zo bij elkaar! Zelf vind ik de Lady Danger het mooist. En die paarse als ik een dappere bui heb 😉

 9. Ze zijn allemaal te mooi ik kan niet kiezen. Doe mij die doos ook maar. Binnenkort ook een kopen.

 10. Ik ben meer van de nude kleuren. Alhoewel ik de paarse er ook wel mooi uit vind zien!

 11. De naturel tinten vind ik echt prachtig! Ga tegenwoordig eigenlijk de deur niet meer uit zonder lippenstift. Mascara hoeft niet, zolang ik de lippenstift maar heb 😉

 12. Wat een mooi setje! Ik vind vooral de Poidsnet – cremesheen heel mooi, maar ik geloof dat ik voor elk van deze kleuren wel een mooie gelegenheid weet.

 13. Wat leuk dat je ineens alle de bekendste lipsticks van mac in 1 set kan kopen. Ik vind zelf ook die van Caitlyn Jenner het mooiste

 14. ik dacht eerst: dat paars is vreselijk, maar als ik zo kijk, dan is het best een mooie kleur!
  De creme sheen vind ik het mooist

 15. Wat een schattig setje en wat een mooie kleuren. Ik heb nog geen lipstick van Mac, dus misschien moet ik dit setje eens aanschaffen.

Leave a reply