Vichy winaktie


Beauty, Gezondheid, Shoppen / zaterdag, december 9th, 2017

Een tijdje geleden had ik meegedaan aan een winactie van Vichy op Facebook en daar ineens zag ik dat Vichy mij getagd had in een bericht, jawel hoor ik had gewonnen. Wow dit is de eerste keer dat ik iets (via Facebook) gewonnen heb en gezien ik ook nog een groot Vichy fan ben was het helemaal leuk.

 

Wat heb ik gewonnen?

De winaktie was om een van de testers te worden van de Pureté Thermale make-up remover. Nu draag ik zelf niet elke dag make up maar ben ik de laatste tijd wel veel aan het swatchen met onder andere oogschaduw palettes. Dus nu kan ik het product niet alleen met me oogmake-up testen maar ook met de make-up die ik swatch.

Wat doet het product:

Vichy belooft dat het product hardnekkige en waterproof make-up van wimpers en oogleden verwijderd. Het product bevat een versterkend complex welke de wimpers beschermen (door de toevoeging van Arginine en Taurine). Het product bevat overigs geen parabenen, is hypoallergeen en laat geen vette laag achter na het reinigen en is het ook nog eens geschikt voor mensen met gevoelige ogen.


Het product bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Isododecane * Isopropyl palmitate * CI61565/Green 6 * Potassium phosphate * Sodium chloride * Arginine * Dipotassium phosphate * Tetrasodium edta * Taurine * Hexylene glycol * Decyl glucoside * Polyamininopropyl biguanide *


Wanneer je het flesje ziet, dan valt het op dat dat het uit 2 lagen bestaat, voordat je het gaat gebruiken is het dus belangrijk om het flesje goed te schudden zodat het een homogeen mengsel wordt maar laat het daarna niet te lang staan voor je het gebruikt, want dan is het weer betrokken. De gebruiksaanwijzing is de Thermale met een wattenschijfje op de oogleden en wimpers te deppen en vervolgens de make-up te verwijderen door met het wattenschijfje er langzaam overheen te glijden.

  • Wist je dat het belangrijk is om bij het verwijderen van je make up niet te gaan wrijven maar een glij beweging van de binnen naar buitenkant te gebruiken?
  • Wist je dat het ruwe kantje van een wattenschijfje is om het grootste gedeelte van de make up te verwijderen? (dit blijft in de groeven van het wattenschijfje zitten). Het gladde kantje van een wattenschijfje kun je vervolgens gebruiken om de laatste restjes te verwijderen.
  • Wist je dat het ook belangrijk is om je huid te reinigen ondanks dat je misschien niet elke dag make-up draagt? De invloeden van buitenaf (oa luchtvervuiling) zorgen voor een hoop vuiligheid op je gezicht waardoor je poriën verstopt kunnen raken.
  • Wist je dat je een oogmake-up remover niet moet gebruiken om de rest van je gezicht te reinigen? (bv je foundation) De olie die erin zit is vaak niet goed voor de rest van je huid en kunnen je poriën verstoppen.

Om te laten zien hoe het product werkt heb ik hieronder een foto met oogmake-up op (waterproof) en een foto na het reinigen met de Thermale

Ik was eigenlijk zeer verbaasd over de werking van het product, ik vind het zelf altijd vervelend als het reinigen te lang duurt of dat je teveel doekjes/wattenschijfjes nodig hebt om alles eraf te krijgen of teveel druk moet geven. Ik heb de gebruiksaanwijzing gevolgd en eerst met een wattenschijfje licht op me ogen gedept, ik had niet verwacht dat een groot gedeelte van mijn make-up daarmee al weg zou zijn, wel zag ik eruit als een panda beer.

Hierna heb ik een nieuw wattenschijfje gebruikt en die driemaal van binnen naar buiten laten glijden dit heb ik herhaald met nog een nieuw wattenschijfje op me andere ooglid. Tot mijn verbazing was mijn hele oogmake-up dus weg!! Ik heb de rest van mijn gezicht gereinigd met een micellair water en gecontroleerd op me wimpers ook daadwerkelijk goed schoon waren wat inderdaad het geval was.

Ik ben in totaal niet meer dan 5 minuten bezig geweest (inclusief foto’s maken). Zoals je wel kunt opmaken uit deze review staat het flesje nu trots op mijn make-up tafel en wanneer die leeg raakt zou ik het product zeker zelf gaan aanschaffen.

Vichy is te koop bij de apotheek of online

De prijs van de Pureté Thermale oogmake-up remover is ca €11,00 voor 150 ml

Wat is jou favoriete make-up remover product?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

Deze blog bevat een sample, de inhoud is echter wel naar mijn mening geschreven. 			

11 Replies to “Vichy winaktie”

  1. […] Vorige week schreef ik over de Vichy oogmake-up remover, een paar dagen later kreeg ik weer een Vichy pakketje met ditmaal de Puretè Thermale 3 in 1 micellair. Ik gebruik zelf al bijna dagelijks een micellair water waar ik erg tevreden over ben, maar deze heb ik nog niet geprobeerd, Natuurlijk ben ik er wel nieuwsgierig naar en vind ik het super dat ik ook dit product mag testen en daarbij kan een review op me blog natuurlijk niet ontbreken. […]

  2. Vichy heeft altijd heerlijke producten waar ik er ook zeker een aantal van gebruik. Kan ook neit anders met een rouder wordende huid 😀 Ze doen echt wat het hoort te doen

  3. Wat leuk dat je deze winactie gewonnen hebt! De producten van Vichy vind ik zelf ook heel erg goed, maar deze heb ik nog niet geprobeerd.

  4. Ik denk dat ik deze ook eens ga proberen. Heb al verschillende soorten gebruikt, maar elke keer gaan mijn ogen er zo van branden

  5. Ik heb al meerdere van dit soort oogreinigers geprobeerd maar ik heb echt super gevoelige ogen waardoor ik ze altijd irriteren als ik dit gebruik. Stom want ze werken wel heel fijn!

  6. Wat fijn dat je hebt gewonnen! Ik win oook echt nooit iets haha. Klinkt als een fijn product trouwens! X

Leave a reply