De 1 minute urban detox maskers van de Nivea heb ik echt al eens een hele hele lange tijd geleden bij de Kruidvat gekocht. Ik heb de blog al een aantal keer ingepland gehad, maar dan kwam er toch telkens weer een ander masker voor in de plaats. Gezien mijn doel van 2021 is om zoveel mogelijk empties te maken uit mijn voorraad voor ik nieuwe ga kopen komt de review er nu dan eindelijk van. Kom je gezellig meelezen?

 

1 minute urban detox mask – Hydraterend

Het 1 minute urban detox masker in de hydraterende variant zorgt voor een intensieve hydratatie, geeft de huid een versteviging en weer een stralende teint. Het masker bevat onder andere Groene thee en hyaluronzuur. Bovendien geeft het masker de huid ook een detox door stressfactoren van externe factoren (factoren van buitenaf) te verminderen. Ik heb de maskers destijds bij de Kruidvat gekocht, volgens mij was de normale prijs rond de €9,99. Maar ik heb in de aanbieding €2,50 per masker betaald.

Hoe gebruik je het masker? Je brengt het masker royaal aan op schoon gezicht en laat het hierna voor 1 hele minuut inwerken. Hierna kun je masker zacht inmasseren of verwijderen met een pad. Je hoeft het masker niet af te spoelen. Het hydraterende masker is ook gelijk mijn favoriet van deze drie maskers!

 

1 minute

 

1 minute urban detox mask – Zuiverend

Het 1 minute urban detox masker in de zuiverende variant verwijderd de dode huidcellen en zuivert daarmee de huid. Het masker bevat onder andere Witte klei & Magnolia extracten. Het geeft bovendien een diepe reiniging en zorgt voor een egalere huid. Zoals de naam het al doet vermoeden detoxifieert het masker de huid ook door stressfactoren van externe factoren (factoren van buitenaf) te verminderen. Dit masker moet wel afgespoeld worden na de 1 minuut inwerktijd!

 

1 minute

 

1 minute urban detox mask- Verfijnt de poriën

Het laatste masker is een zelfverwarmend gel masker. Het verwijderd onder andere onzuiverheden, het maakt de huid weer glad, helder & stralend. Het masker heeft een zelf verwarmende formule welke onder andere magnolia extracten bevat. Hoe gebruik je het masker? Je brengt het masker op een vochtig gezicht aan, tijdens het aanbrengen maak je met je vingertoppen ronddraaiende bewegingen. En na 1 minuut kan het masker weer afgespoeld worden, easy as that!

 

1 minute

 

Naar welke van deze drie varianten zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: