10G Glsen Up palette van Morphe Cosmetics

Het Morphe 10G Glsen Up palette had ik al eens eerder klaar staan voor een review. Maar ik heb deze toen helaas verplaatst. Nu het Februari toch Morphe maand was krijgt het palette toch nog even de shine die het verdiend! Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe 10G Glsen Up eyeshadow palette

Het Morphe 10G Glsen Up eyeshadow palette bevat 10 pan oogschaduw. De eerste rij met vijf shades zijn daarvan een soort creamy shimmer. En de tweede rij met ook vijf shades zijn waanzinnig gave glitters! Met dit palette kun je dus echt je look een Glam update geven zoals de naam al doet vermoeden. Het palette maakte deel uit van de pride collectie van 2021 volgens mij. Inmiddels is deze ook niet meer te vinden op de website omdat dit vaak een limited edition is. Toch hadden ze dit palette zeker in de vaste collectie mogen zetten van mij!

 

10G Glsen Up10G Glsen Up10G Glsen Up10G Glsen Up

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Keep It Kind, Blaze A Trail, Shine Hope, Inspire Change en Accept Everyone. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Love Yourself, Be A Visionary, Live Your Life, Dream Big en R-E-S-P-E-C-T.

 

 

Make-up look

Het was eerst even nadenken wat voor make-up look ik wilde maken met het palette. Ik kon namelijk wel een van de glitters gebruiken voor een shimmery lijn die ik vaak maak. Maar dan zou het alleen maar een lijntje met het palette zijn. Nu Euphoria seizoen 2 is uitgekomen en iedereen mooie inspired looks maakt kwam dit palette ook mooi van pas. Met drie creamy shimmers heb ik de Euphoria trend gedaan en she is beautiful! Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Keep it Kind (creamy shimmer), Inspire Change (Creamy shimmer) en Accept Everyone (creamy shimmer). Het palette zal verder zeker nog vaker voorbij komen met deze prachtige glitters!!!

 

 

Wat vind jij van het 10G Glsen Up palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.