Via Facebook kwam ik in contact met Pink Gellac om het starters kit te testen. Enkele dagen later ontving ik dit mooie pakketje thuis met nog eens drie andere mooie kleuren.

 

Pink Gellac starterskit

Het starterskit is in vier verschillende varianten verkrijgbaar in LED M, LED L, LED L pro EN LED XL pro. Ik heb set LED L ontvangen, de inhoud van dit set was:

 • Primer (deze ontvang je gratis in het set)
 • Kleur 182 Dynamic pink 15 ml (deze ontvang je ook gratis in het set)
 • 3 Kleuren naar keuze
 • 4 gratis online cursussen
 • Pink Gellac LED lamp
 • Base coat (nieuw)
 • Pink gellac ultra shine (nieuw)
 • 1 nagelvijl 180-240
 • Orange woodstick
 • 10 remover pockets (nieuw)
 • 10 cleaner pockets (nieuw)

 

pink gellac pink gellac

 

In het set heb ik de volgende vier kleuren ontvangen:

De standaard kleur in het set is nummer 182 Dynamic pink. De andere kleuren die ik heb ontvangen zijn:

 • 115 Army Green
 • 226 Neutral Lila
 • 229 Berry Red

 

Ik heb een tijd gewacht met het maken van deze review

Dit had ermee te maken dat ik eerst alle vier de kleuren wou gebruiken om mijn oordeel te kunnen geven. Ik denk dat het zowel met dit als met andere producten fijn is als het product vaker dan een keer gebruikt is om je goede en eerlijke oordeel erover te kunnen geven, zeker als je iets daardoor wel of juist niet wilt aanbevelen. De eerste kleur die ik gebruikte was de 182 Dynamic pink, ik heb hier werkelijk 14 dagen van kunnen genieten toen het begon te chippen. Het verwijderen met de remover pockets vond ik wel wat lastig gaan, maar dit was voor mij ook de eerste keer.

 

pink gellac

 

De tweede kleur die ik ben gaan testen was de 226 Neutral Lila

Ik vond deze kleur iets lastiger aanbrengen, het eerste laagje was heel mooi maar vond ik iets te licht. Het tweede laagje werd toch iets te dik waardoor twee nagels niet helemaal mooi gelukt waren. Met gellac is dit natuurlijk wat lastig corrigeren tenzij je het helemaal zou verwijderen en opnieuw zou lakken. Deze kleur is ongeveer 10 dagen mooi gebleven. Ik heb dit keer wel iets meer met mijn handen gedaan, oa wat planten potten in de tuin (met handschoenen) de dagen hierna zijn mijn nagels wat gaan chippen. Deze kleur was overigens wat makkelijker te verwijderen dan de 182 Dynamic pink.

 

pink gellac

 

De derde kleur die ik ben gaan gebruiken is de 229 Berry red

Ik dacht eerst dat deze kleur het moeilijkst zou zijn omdat ik altijd ”ruzie” heb met rode nagellak. Maar dit was juist de makkelijkste kleur tot nu toe! De kleur is ook niet te dieprood maar heeft meer een roze/paarse gloed erin wat ik erg mooi vind. Na 9 dagen is 1 nagel gaan chippen maar de rest is mooi blijven zitten voor de hele 14 dagen.

 

pink gellac

 

De laatste kleur die ik gebruikte was 115 Army Green

De laatste kleur zou ik misschien niet zo snel uit mijzelf kopen maar uiteindelijk vond ik de kleur wel erg mooi! Ook van deze kleur vind ik twee laagjes hierbij mooier. Na 1 week is er 1 nagel in zijn geheel afgebladerd, deze heb ik opnieuw gelakt en de rest is mooi gebleven voor 14 dagen.

 

pink gellac

 

Het Starterset L is te koop voor €85,00. De kleurtjes zijn te koop voor ca €15,00 per stuk. Op het moment zijn er veel afgeprijsd voor €10 en €12 per stuk en de vierde kleur is gratis!

Vinden jullie het leuk om een step to step tutorial te zien over het lakken met de pink gellac?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 Reacties

 1. Oh handig om te weten dat ze best zo lang blijven! Ik had ze inderdaad graag op je nagels gezien, want het is moeilijk de kleuren zo te zien. De Dynamic Pink lijkt me het leukst. Lekker zomers,

 2. Mooie kleuren! Vooral de rood/roze. Ben altijd opzoek naar nagellak dat langer dan 1 dag blijft zitten. Maar ik doe altijd veel.met mijn handen. Misschien is dat het probleem…

 3. Ik was eigenlijk ook wel benieuwd naar de foto’s van de gelakte nagels – klinkt in elk geval interessant 🙂

 4. Jammer dat er geen foto’s bij zitten waar je de nagellak op hebt! Ben wel benieuwd hoe de laatste eruit ziet 🙂

 5. Ik ben ook wel benieuwd naar foto’s waarop de nagellak op je nagels te zien is 🙂 Maar goed dat je wel even een tijdje gewacht hebt met je review om alles te proberen!

 6. 14 dagen vind ik echt wel indrukwekkend, bij mij komen ze meestal na een dikke week los, wat ik ook wel best lang vind

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: