24A Artist Pass eyeshadow palette Morphe

Toen het Morphe 24A Artist Pass palette uitkwam twijfelde ik een hele tijd omdat ik het palette een beetje veel van hetzelfde vond wat ik al van Morphe had. Toen kwam het palette later in de sale en wilde ik het eigenlijk toch wel graag proberen al was het alleen al om de felle kleuren en de shimmer met sterretjes. Is het nu uiteindelijk een top of een flop?

 

24A Artist Pass oogschaduw palette

Het Morphe 24A Artist Pass palette is een samenwerking tussen Morphe en Saweetie. Nu ken ik haar zelf niet maar het palette spreekt mij van de buitenkant en op sommige delen van de binnenkant wel aan. Ik wilde eigenlijk niet de normale prijs ervoor betalen maar in de sale kon ik het palette niet laten liggen natuurlijk. Het palette bevat 24 pan (kleuren) oogschaduw. Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in de onderste drie rijen maar ga natuurlijk ook wel de bovenste uitproberen in een make-up look.

 

24A Artist Pass24A Artist Pass 24A Artist Pass

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren All access, #Foto, Wild out, Security en Stage persona. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren Indio Whoa, Portrait mode, Get the shot, Desert vibes en Seek shade. De derde rij bestaat uit Front row, Private oasis, Spotlight stealer en Secret set. Het volgende rijtje vind ik persoonlijk echt waanzinnig. Deze rij bevat de kleuren Max volume, Green room, Under the sun, Ride-or-sky en Major inspo. En de laatste rij bevat Glitterally, Palm tree, Invite only, Insta baddie en Mic drop. Ik vind het juist erg leuk dat deze kleuren matchen met de matte de rij erboven.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Major Inspo, Stage Persona, Secret set en Spotlight stealer gebruikt. De spotlight stealer was echt waanzinnig in het echt maar naarmate de fotos vielen er wat van de sterretjes af wat wel jammer was. Ik ga deze kleur nog eens opnieuw proberen met een goede glitter primer. Met mijn tweede look wilde ik ook laten zien dat je de neutrale kant met dit palette op kan. Hiervoor heb ik de kleuren Seek shade, Security, Desert Vibes, Portrait mode en Invite only gebruikt. Met deze look was ik zelf wel erg tevreden en zou ik minus de glitters ook dagelijks dragen.

De allerlaatste look moest natuurlijk wel de regenboog kleurtjes bevatten want deze zijn te mooi om niet te gebruiken. Ik heb de kleuren Max volume, Green room, Ride-or-sky, Major inspo, Private oasis en Glitterally gebruikt. Persoonlijk vind ik dit ook wel in mijn top 10 mooiste looks ooit horen.

 

24A Artist Pass 24A Artist Pass 24A Artist Pass

 

Wat vind jij van het 24A Artist Pass palette? Welke look is jouw favoriet?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.