24M Main event palette Morphe

Ik had over het 24A Artist Pass palette een lange tijd getwijfeld. Maar toen het 24M Main Event palette uitkwam in samenwerking met MMMitchel kocht ik deze gelijk met het lip crayon trio uit dezelfde collectie erbij. Of ik nog steeds zo tevreden ben met mijn aankoop? Lees dan mee verder…

 

24M Main event palette

Het 24M Main Event palette bevat 24 pan oogschaduw waarvan een ruime selectie aan matte, shimmers, loose glitter en zelfs wateractivated liners. De eerste twee rijen en de vierde rij zijn allemaal oogschaduw kleuren. De middelste rij welke een grotere pan hebben bevat 2 glitters en 2 silk toppers. En de laatste rij zijn allemaal wateractivated liners. Het palette was origineel te koop voor €33,- maar is nu in de sale voor €24,- (hoe toepasselijk eigenlijk). Ik vind dit zeker wel zijn prijs waard, maar ik ben dan ook een echte Morphe liefhebber.

 

24M Main event24M Main event24M Main event

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de volgende kleuren van boven naar beneden: Free spirit, Acoustic, Wild child, Abbey en Secret gig. De tweede rij bestaat uit de kleuren Avalon, Wellies, TBA (een soort loose glitter), 1970 en Sacred. De derde en middelste rij bestaat uit de kleuren Legends, Silver haze, Supersonic en Fayre. De vierde rij vind ik echt super gaaf met de oker kleuren en bevat Somerset, Whirl, Pyramid, Tipi en Green fields. De vijfde en laatste rij bevat de kleuren Act 1, Act 2, Act 3, Act 4 en Act 5. Dit zijn allemaal wateractivated kleuren. Ik heb dit verschil ook laten zien in de swatches. Met een gewone swatch doen deze kleuren amper iets en met een beetje water en kwast zijn ze kleuren echt super goed gepigmenteerd. Ik wist dit eigenlijk niet toen ik het palette kocht maar vind het wel super gaaf!

 

24M Main event

 

Make-up look

Voor mijn eerste look wilde ik zo en zo graag de mosterd achtige kleur Tipi gebruiken (matte). Daarnaast heb ik ook nog de kleuren 1970 (matte), Green fields (matte) en Free spirit (shimmer gebruikt). De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd en ook erg gemakkelijk met mekaar te blenden. Natuurlijk wil ik ook graag nog een look maken met de Act headliners (wateractivated). Deze komt eerdaags nog op mijn Instagram!

 

 

Wat vind jij van het 24M Main Event palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.