35A eyeshadow palette Morphe Cosmetics

Een nieuw Morphe pareltje welke ik nog zeker wilde reviewen op mijn blog. Het Morphe 35A eyeshadow palette Up Til Dawn. Een prachtige combinatie aan kleurrijk en nudes in een. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe Cosmetics – 35A eyeshadow palette

Het 35A eyeshadow palette Up Til Dawn is een van de nieuwste Morphe Cosmetics pareltjes. Ik had het palette zelf al aangeschaft maar hoe blij was ik toen het palette ook nog eens als PR pakketje binnenkwam. Morphe is een van mijn eerste merken die ik kocht en is nu een aantal jaar later nog steeds een van mijn favoriete merken. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ze mooie creatieve palettes op de markt brengen. Maar wel ben ik erg blij dat ze de buitenkant hebben aangepakt en niet alles meer in dezelfde zwarte case doen. Zo kan ik mijn palettes ook veel makkelijker uit mekaar houden aangezien ik ze allemaal heb.

Het Morphe 35A eyeshadow palette is zoals de naam het al zegt een 35 pan palette. De afwisseling tussen mattes en shimmers is weer helemaal super. Ik ben erg blij om wat gedurfde kleuren in het palette te zien. En natuurlijk is het ook altijd fijn dat er wat nudes bijzitten. Al met al is mijn eerste indruk echt super en ik kan niet wachten om het palette te gaan gebruiken… Het oogschaduw palette kost €28,- wat minder is dan €1,- per pan en dus echt een goede prijs voor Morphe kwaliteit.

 

35A eyeshadow palette35A eyeshadow palette    35A eyeshadow palette35A eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren: Cloudfall, Pearly Hours, Shellshook, Morning Glory, Twilight SPark, Tan-Talizing en Nude Swim. De tweede rij bevat de volgende kleuren: 2Am gem, Fantasy Flicker, Cha Cha, Flare Dare, Under My Palm, Tidal Rave en Island lover.

 

 

De derde rij bevat de volgende kleuren: Private Sweet, Orchid Avenue, Flame Desire, Lush Life, Jungle Boogie, Cabana Tryst en Up Teal Down. De vierde rij bevat de volgende kleuren: Paradise Found, Dancehall, Turn Me Neon, Heatseeker, Stunrise, Nocturnal en Ripples. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Wild Abandon, Stirred, Bewitching Hour, Spicy Haute, Mystique, In Deep en Midnight Splash.

Mijn eerste indruk van de swatches is erg goed. Van sommige kleuren had ik wel iets meer verwacht maar het belangrijkste is hoe de kleuren uitkomen in de make-up look. Dus snel maar eens wat kleurrijks maken dus…

 

 

Make-up look

Eerlijk gezegd zag ik zoveel moois in dit palette dat ik niet helemaal wist wat ik wilde gaan maken. Ik ben daarom maar gewoon wat mooie kleuren gaan gebruiken. Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben buiten begonnen met de kleur In Deep (matte) en vervolgens verder gegaan met de kleur Midnight Splash (matte). Dit waren twee vrij donkere kleuren dus ik wilde doorgaan met de wat fellere kleuren. Daarop heb ik de kleuren Turn Me Neon (matte), Cabana Tryst (matte) en Tidal Rave (matte) gebruikt. Het is niet mijn allerbeste look ik ben niet helemaal tevreden over de blend. Wel ben ik erg tevreden met de intensiteit van de kleuren! Dit palette krijgt zeker eerdaags nog een revenge…

 

35A eyeshadow palette35A eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het 35A eyeshadow palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.