Het Morphe 35b is samen met het 25L Pride palette misschien wel een van de kleurrijkste palettes van Morphe. Het palette lijkt ook enigszins op die van James Morphe. Maar omdat ik weinig met James heb ben ik voor de 35b gegaan.

 

35b colour burst palette

Ik ben echt super blij met mijn Morphe 35b colour burst palette! De laatste tijd heb ik een nieuwe palette verzameling welke ik graag compleet wil maken, namelijk de Morphe palettes. Sinds dat ik weer Morphe ben gaan gebruiken (het Morphe x Jeffree Star palette) ben ik weer helemaal fan van het merk geworden. Sindsdien heb ik ook het fierce by nature, het 39L palette, 25L palette en nog een aantal waar reviews van moeten komen allemaal aangeschaft. Ik vind de 35 pan palettes altijd wel breed/groot maar ze zijn allemaal onwijs mooi.

Het  35b palette is wel erg kleurrijk dit is ook waar ik het palette op uitgezocht heb (eigenlijk had ik deze al voor de 25L gekocht). Maar toch zitten er ook wel een aantal kleurtjes in waar je een mooie neutrale look mee kan maken. Het palette kost €27,- en kan bij Morphe zelf of bij The Make-up Spot worden gekocht. Bij Morphe duurt de levering iets langer 3-5 werkdagen en bij TMUS heb je het vaak de volgende dag al.

 

35b colour burst 35b colour burst 35b colour burst35b colour burst

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat van boven naar beneden de kleuren Chalk, Pillow, Heart, Wild berry, Moss boss, Ink en Deep dive. De tweede rij bevat de kleuren Pale, Bubble gum, Lollipop, Pixie, Apple cider, Lavender en Sky. De derde rij bevat de kleuren Fairy, Smoothie, Pom pom, Fuchsia, Ziggy, Purplish en Azure. De vierde rij bevat de kleuren Lemonade, Brilliant, Chicory, Bikini, Earthy, Grape pop en Denim. De vijfde en laatste rij bevat de kleuren Sunshine, Watermeon, Puffs, Beets me, Forest, Frosty en Pebble.

 

35b colour burst35b colour burst 35b colour burst35b colour burst 35b colour burst

 

Make-up look I & II

De eerste look bevat de kleuren Apple cider, Sky en Purplish op het linker oog. Op het rechter oog heb ik de kleuren Sunshine, Puffs en Bikini gebruikt.  Voor de tweede look heb ik de kleuren Sunshine, Puffs, Bikini, Beets me, Sky en Apple cider gebruikt. De pigmentatie van de kleuren is echt insane goed. Het enige kleurtje waar ik een beetje moeite mee had was de Purplish en Beets me maar over het algemeen zijn paarse kleuren altijd iets moeilijker. Op instagram zullen nog veel meer looks met het palette gaan volgen, dus houdt mij ook zeker daar in de gaten!

 

 

Wat vind jij van het Morphe 35b colour burst palette? Welke look is jouw favoriet?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: