35T Sweetest Tea palette Morphe

Het 35T Sweetest Tea eyeshadow palette van Morphe is al voor een langere tijd uit. Omdat ik toen even een pauze van mijn blog had heb ik het palette niet direct aangeschaft. Maar recent heb ik in een sale een aantal Morphe producten toegeslagen waaronder het 35T palette

 

Morphe 35T Sweetest Tea palette

Het Morphe 35T Sweetest Tea palette geeft van de buitenkant misschien de indruk dat het palette voornamelijk roze zal zijn. De binnenkant is echter erg mooi samengesteld. Zo bevat het wat lichtere en wat donkere nude kleuren. En de roze kleuren bouwen zich ook erg mooi op naar de paarse kleuren. De kleuren zijn wel allemaal mooi zacht en niet te mierzoet. Het Morphe 35T palette kost €28,- wat een erg mooie prijs is voor een groot oogschaduw palette met 35 pan. En de Morphe kwaliteit is ook altijd erg goed!

 

35T Sweetest Tea35T Sweetest Tea 35T Sweetest Tea35T Sweetest Tea 35T Sweetest Tea35T Sweetest Tea

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sugar Me, Sip Sip, Chill Moment, Drink It In, Day In The Life, My Bestie en So cute. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Chug Along, OG Crew, Talkin Glitz, Share Gossip, Such A Flirt, Next Level en Bomb AF.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Temptin Hue, Peaches, Heat Wave, Not That Innocent, Another Round, Throw A Fit en Thirst Trap. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sweet Tea, Spiked, Flaming Hot, Grab Drinks, Like Candy, With Attitude en Feeling Saucy. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Always Trending, Spill Awe, Contents Are Hot, Naugh-Tea, Sweetest Tea, In The Mood en Ultra Sultry.

De swatches van het palette zien er allemaal erg goed uit. Het heeft me zeker meer positief over  het palette gemaakt. De paarse en roze kleuren in het palette trekken wel mijn meeste aandacht.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: With Attitude (matte), Bomb AF (shimmer), Grab Drinks (matte) en My Bestie (shimmer). Ik ben erg tevreden over deze eerste cut crease make-up look. Het heeft mij zeker wel enthousiast gemaakt om meer met dit palette te gaan maken.

 

 

Wat vind jij van het 35T Sweetest Tea palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.