35U Gilded Desert palette Morphe

De herfst komt eraan en de nude kleuren zijn dan een van de eerste die ik het liefst gebruik. Een van de nieuwste Morphe palettes is het 35U Gilded Desert palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe Cosmetics – 35U Gilded Desert palette

Ik moet eerlijk zijn dat ik wat twijfelde over de aanschaf van het 35U Gilded Desert palette. Ik heb namelijk al zoveel nudes in mijn verzameling dat ik eigenlijk niet weer een volledig nude palette wilde hebben. Maar omdat het Morphe is en ik altijd tevreden ben over de Morphe kwaliteit besloot ik toch om het palette te willen proberen. Het palette heeft 35 pan oogschaduw en genoeg afwisseling tussen mattes en shimmers. Eigenlijk wordt je gewoon heel erg blij van de binnenkant! Het palette kost €28,- op de website van Morphe zelf.

 

35U Gilded Desert35U Gilded Desert 35U Gilded Desert35U Gilded Desert 35U Gilded Desert35U Gilded Desert

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sun Seeker, Lustrous Life, In The Shade, Wild Encore, Look This Way, Kalahari en Sahara Nights. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: In The Deep, Blazing Heat, Dawn To Dusk, Terra Firma, Molten, Just Watch en Cocoa Dust.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sonara, Dune Buggy, Full Of Flash, Feel The Heat, Shimmering Sand, Moojave Moves en Gold Spark. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: In The Dust, Sunday Sunrise, Bare It All, Bronzed and Buffed, Getting Warmer, Solar Power en Sand Storm. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: On The Horizon, Naturally Radiant, Serious Shine, Beaming, Naked Ambition, Perfect Mirage en 24k Glow.

Ik vind de swatches er waanzinnig goed uitzien! Ik twijfelde dus eerst omdat ik al zoveel nudes heb. Maar na deze swatches ben ik zo blij dat ik het palette heb gekocht!!

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Sahara Nights (matte), Cocoa Dust (matte), Feel The Heat (matte), Bronzed and Buffed (matte) en Naked Ambition (shimmer). Ik ben best tevreden met deze eerste make-up look. De kleuren zijn erg gemakkelijk om mee te werken. De kleuren blenden ook erg fijn en zijn allemaal goed gepigmenteerd. Het is zeker een palette wat ik erbij zou pakken voor een dagelijkse look!

 

35U Gilded Desert35U Gilded Desert

 

Wat vind jij van het 35U Gilded Desert palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.