35xo palette van Morphe Cosmetics

Het 35xo palette van Morphe kwam vorig jaar uit als de kerst collectie. Eerlijk gezegd vind ik het meer een romantisch en zacht valentijns palette dan een palette welke ik voor de kerst zou pakken. Ik ben wel erg tevreden over het palette dus kom snel meelezen.

 

35xo palette

Het 35xo palette van Morphe bevat zoals de naam al zou verwachten 35 pan oogschaduw. Het bevat voornamelijk matte en shimmer kleuren maar er zit ook een loose glitter in. Deze trekt ook wel zeker mijn aandacht en wil ik nu al gaan gebruiken in een make-up look. Het palette bevat voornamelijk wat rozige kleuren ook richting de oudroze tinten. Uiteraard bevat het ook een aantal nudes zoals Morphe altijd doet. Dit vind ik eigenlijk wel prima want zo kun je het palette ook altijd voor dagelijkse make-up looks gebruiken. Het palette kost €27,- bij Morphe zelf maar het is momenteel in de sale.

 

35xo35xo 35xo35xo 35xo35xo

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Single life, Across the room, Come here often, Your move, Hair flip, Get the digits en Eye contact. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: U up?, Message read, Major seduction, Touchy feely, Hard to get, Body language en Just friends. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Met online, Matchmaker, Double tap, The cahse, Talk feelings, Too swoon en Slay the field. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Charmer, Dating history, Kiss me, Crushin hard, Second date, Show some skin en Let’s snuggle. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Love story, Over the moon, Meet the rents, Happy ever after, Plus one, With this bling en Make it official.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Meet the Rents (matte), Love Story (matte), Plus One (matte), Talk Feelings (matte), Touchy Feely (matte) en Crushin Hard (loose glitter). Ik ben erg tevreden met deze look de kleuren waren goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Het is een mooi zacht en romantisch palette wat ook zeker voor het dagelijks gebruik perfect is. Ik heb deze eerste make-up look nog wat aangepast met een valentijn thema hiervoor heb ik de kleur Love Story gebruikt en de witte eyeliner van NYX.

Mijn tweede make-up look is een stuk zachter geworden maar wel in het valentijns thema. Deze look zou zonder de gems zeker dagelijks te dragen zijn. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Body Language (matte), Touchy Feely (matte), Talk Feelings (matte) en Kiss Me (shimmer). Ik had een beetje ruzie met mijn belichting waardoor de look op deze foto’s een stuk minder gepigmenteerd lijkt. Met het palette ben ik tot zover erg tevreden! Ik zal deze nog veel gebruiken zowel privé als voor mijn blog/instagram.

 

35xo 35xo35xo

 

Wat vind jij van het Morphe 35XO palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.