35XS No Silent Nights palette & case

Ik kocht het Morphe 35XS No Silent Nights palette als bundel. Hierbij kwam een pencil case met daarin 6 brushes en een brush cleanser. De palette ziet er heerlijk feestelijk uit. En de binnenkant belooft een hoop moois! Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe 35XS

Voordat ik aan het 35XS No Silent Nights palette begin wilde ik ook nog graag het The More The Marrier set laten zien. Het The More The Marrier set bevat een prachtige shiny case met daarin 6 brushes welke er ook heerlijk feestelijk uitzien. Dit zijn de volgende brushes: een Brow bone highlighter brush, een smudging eyeshadow brus, een crease detail brush, een pointed blender brush, een tapered blender brush en een eyeliner detail brush. Verder zit er ook nog een dry brush cleaner in.

Het gehele set kost €28,- en heeft een waarde van €49,-.

 

35XS35XS35XS 35XS 35XS35XS 35XS 35XS35XS 35XS

Morphe 35XS No Silent Nights eyeshadow palette

Het Morphe 35XS No Silent Nights eyeshadow palette is op het eerste blik al een perfect palette voor de feestdagen. Zowel de uitstraling van de buitenkant als die van de binnenkant zijn gewoon prachtig! Wat dit palette nog wat meer bijzonder maakt is de eye chart die op het beschermfolie gedrukt zit. Met maar liefst 5 kleuren uit dezelfde rij (van boven naar beneden) laat de eye chart zien hoe jij 4 verschillende looks kunt maken. Wanneer je dus nog weinig ervaring of helemaal geen heb met make-up is dit wel erg handig. Het 35XS eyeshadow palette kost €28,- bij Morphe zelf wat een prima prijs is voor een palette met 35 pan.

 

35XS35XS 35XS35XS 35XS35XS

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Chandelier Beams, Festive Flash, Toasty Inside, Deck The Halls en Flicker Of Romance. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: No Wallflowers, Mood’s Electric, Velvet Rope, Ruby Rhythm en Berry Merry.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: All Is Bright, Mistleglow, Haute Spot, Flashdance en Season’s Dashing. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Flurry Up, Twinkle Twinkle, In Crowd, Dazzle Me en Dim The Lights.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Major Mauves, Cheek To Cheek, Frost Smitten, Bring The Heat en Heart Goes Boom. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Over The Taupe, Twilight Sparkle, Enchanted Evening, All Is Charm en Out To Thrill. De zevende rij swatches bevat de volgende kleuren: Tinnsel Twirl, Silver Bells, Dusk Whisper, Starry Eyes en Midnight Masquerade.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Midnight Masquerade (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleuren Tinnsel Twirl (matte) en Dusk Whisper (matte). Als laatste heb ik wat van de shimmer Silver Bells aangebracht. Overall vind ik de make-up look een mooie matte blend met een kleine touch of shimmer. De kleuren waren zo gemakkelijk om mee te werken. Het was dan ook erg fijn dat deze goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden waren. Ik ben zeker van plan het palette te komende tijd nog vaker te gaan gebruiken!

 

 

 

Wat vind jij van het 35XS No Silent Nights palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.