39S Such a gem palette Morphe

Het 39S palette stond al een lange tijd op mijn wensenlijstje. Ik heb het pareltje kunnen kopen met een 50% sale bij Morphe zelf. Soms blijf ik mij verbazen hoe groot de palettes van Morphe kunnen zijn want ook deze is weer huge! But I like it! Lees je mee?

 

39S Such a gem palette

Het 39S such a gem palette heeft zoals de naam al doet vermoeden 39 pan oogschaduw. Het palette bevat een rijke variatie aan matte kleuren en shimmers en er zat ook een loose shimmer in. De kleuren zijn voornamelijk richting het roze/paarse maar bevat ook een mooi gedeelte voor nude looks. En zelfs een redelijk gedeelte met wat donkere rode/zwarte kleuren. Ik ga dus ook proberen om die beide kanten van het palette goed te laten zien in mijn make-up looks.

 

39s such a gem 39s such a gem

 

Swatches 39s such a gem palette

De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden (vanaf de tattoo af): Makin bank, Posh boss, Boujee, Dazzle ‘em, Pearlfection, Super swanky, Flaunt it en Plums up De tweede rij swatches bevat de kleuren: Mauvelous, Pink prize, Amethyst awe, Treasure trove, Ritzy rose, Decadent af, Berry good en That’s tempting. De middelste en derde rij bevat de kleuren: Take the crown, Oh yasss, Total goals, Catch the light, Bling thing, Here for it en Strike a pose. De vierde rij swatches bevat de kleuren Laven-dare, Purple, Majesty, It’s violit, Make it reign, You fancy, Fame game, Extra oomph en Wine not? De vijfde en laatste rij swatches bevat de kleuren Peri-twinkle, Loaded lilac, Grape minds, Shiny object, Pure luxe, Show off, Garnet glam en Rocks on.

 

39s such a gem 39s such a gem 39s such a gem

 

Make-up look

Ik heb het 39s Such a glam palette voornamelijk gekocht om de roze/paarse kleuren. Ik ben hier echt een groot fan van en het staat ook mooi bij groene ogen. Voor mijn eerste look moest ik dus ook wel een roze/paarse look maken. Ik heb hiervoor de kleuren Make it reign, Boujee en Pink prize gebruikt en een klein beetje Oh yasss in de ooghoek om te shimmeren.

 

39s such a gem

 

Voor mijn tweede look wilde ik ook een hele andere kant met het palette opgaan. Dit om ook te laten zien dat het niet alleen maar my little pony roze sprookjesachtig is maar echt een veelzijdig palette. Ik heb de kleuren Wine not?, Dazzle ‘em en Show off gebruikt. Wat ik met de loose glitters Show off heb gedaan wilde ik heel graag eens uitproberen met een look. Het is nog niet zo strak als ik zou willen maar voor een eerste keer ben ik er best tevreden over.

 

39s such a gem

 

Wat vind jij van het 39S Such a gem palette?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.