De laatste tijd zie je steeds meer maskertjes op de markt komen: creme maskers, klei maskers, doekmaskers, rubberen maskers. Daarnaast bestaan er ook nog allerlei verschillende soorten vormen en maten en hebben doekmaskers allerlei aparte ”selfie” printjes erop gekregen. Wat ik de laatste tijd ook steeds vaker zie zijn de 2 staps maskers.

 

W7 The full facial ultra hydrating/pore minimizing 2 step treatment mask

Hier liep ik toevallig tegenaan toen ik bij de Big Bazaar was voor iets anders, in elke winkel waar ik kom bekijk ik natuurlijk altijd even het masker assortiment of er iets is dat mij aanspreekt. Dit masker was er in twee verschillende soorten. De pore minimazing en de ultra hydrating.

 

w7 w7

 

Het masker bestaat dus uit twee verschillende stappen. In stap 1 gebruik je het doekmasker welke je 15 – 20 minuten laat inwerken. Het doekmasker was iets anders dan ik gewend ben, want dit masker was ook helemaal voorgevormd voor bij je kin. Eigenlijk vond ik dit juist wel prettig omdat het doekmasker zo beter bleef zitten. Na de inwerktijd verwijder je het masker en gebruik je voor de tweede stap de crème die erbij zit. Deze crème moet je goed inmasseren en hoef je daarna eigenlijk niet meer naar om te kijken.

 

w7 w7 w7 w7

 

Mijn ervaring

Eerlijk gezegd vond ik het fijn om een crème na het doekmasker te gebruiken omdat sommige maskers je huid erg strak kunnen maken. Ik vond het ook fijn dat het doekmasker erg comfortabel zat (dit was ook mijn eerste W7 masker, dus ik weet niet of dit standaard op hun doekmaskers zit). Mijn huid voelde na de twee stappen wel zeker gehydrateerd en verzorgd aan. Of het echt de poriën verminderd (de roze versie) zou ik het vaker voor moeten gebruiken, dit zag ik na 1 masker nog niet.

 

Ik heb de maskers zelf gekocht bij de Big Bazar, maar ik zag ook dat oa Boozyshop de maskers verkocht. De maskers kosten ca €1,75 per stuk wat ik een redelijke prijs vind voor een doekmasker en een crème.

 

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: