Vorige week schreef ik een review over het face sheet mask book welke ik bij de Action gevonden had. Ook dit pakket met 7 smoothie gezichtsmaskers heb ik bij de Action gevonden. De glimmende verpakking en vrolijke kleurtjes trokken gelijk mijn aandacht.

 

smoothie smoothie

 

Maandag

Het smoothie masker van maandag is revitaliserend peel off masker met fruity papaya. Het masker moet in even laagjes aangebracht en heeft ca 15-20 minuten de tijd nodig om volledig op te drogen. Hierna kun je het masker er voorzichtig af peelen vanaf de randjes naar het midden van je gezicht toe. Eventuele restjes kun je verwijderen met lauwwarm water.

 

 

Dinsdag

Het masker van dinsdag is een hydraterend klei masker met chocolade & aardbei.  Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten nodig. Hierna kun je het masker met lauwwarm water verwijderen terwijl je je cirkelachtige bewegingen maakt.

 

smoothie

 

Woensdag

Het masker van woensdag is een verkwikkend klei masker met frisse munt en citroen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten nodig. Hierna kun je het masker met lauwwarm water verwijderen terwijl je je cirkelachtige bewegingen maakt.

 

 

Donderdag:

Het masker van donderdag is een reinigend klei masker met avocado en havermout. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten nodig. Hierna kun je het masker met lauwwarm water verwijderen terwijl je je cirkelachtige bewegingen maakt.

 

smoothie

 

Vrijdag

Het masker van vrijdag is een verfrissend peel off masker met frisse komkommer. Het masker moet in even laagjes aangebracht en heeft ca 15-20 minuten de tijd nodig om volledig op te drogen. Hierna kun je het masker er voorzichtig af peelen vanaf de randjes naar het midden van je gezicht toe. Eventuele restjes kun je verwijderen met lauwwarm water.

 

 

Zaterdag

Het masker van zaterdag is een zelfverwarmend klei masker met een zoete bessenmix. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten nodig. Hierna kun je het masker met lauwwarm water verwijderen terwijl je je cirkelachtige bewegingen maakt.

 

smoothie

 

Zondag

Het masker van zondag is een hydraterend gel masker met gemixed fruit. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 5 – 10 minuten nodig. Hierna kun je het masker met lauwwarm water verwijderen terwijl je je cirkelachtige bewegingen maakt.

 

 

Het gehele smoothie setje is te koop bij de Action voor ca €3,- Welk masker zou jij het liefst willen gebruiken?

Dit artikel bevat producten die ik zelf gekocht heb, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Wat een leuke verpakkingen. Ik zou ze allemaal willen uitproberen. Ben nieuwsgierig.

  2. Wat een leuke verpakkingen. Ik zou ze allemaal willen uitproberen.

  3. wat leuk! alleen heb ik echt niet de tijd om elke dag van de week een maskertje op te doen. maar dan verspreidt ik het gewoon

  4. Wat leuk! Hier bij de Action hebben ze dat soort dingen bijna niet 🙁 Echt jammer dat het per Action zo verschilt.

  5. Ah deze verpakkingen zijn zo schattig! ook leuk om cadeau te geven.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: