Bij het make-up en skincare (beauty) gedeelte van de Action loop ik altijd slow motion. Ik wil namelijk elk product in het schap zien om nieuwe producten te spotten. Zo kwam ik ook dit leuke 7-days mask set tegen. Lees je mee?

 

7-days mask set

Het 7-days mask set sprak mij gelijk aan in de schappen. het zit in een mooi stevig karton waarop alle vrolijke frisse verpakkingen van de maskers te zien zijn. Ik gebruik de laatste tijd wel meer maskers dan normaal voor een aantal hauls. En ook natuurlijk om mijn stash wat te minderen. Maar deze kon ik niet laten liggen. Ik ga de maskers gewoon precies een hele week van maandag t/m zondag gebruiken. Maar dat is natuurlijk geen must je kunt er ook gewoon voor kiezen om het maandag masker op vrijdag te gebruiken of maar 1-2 week in de week een masker te gebruiken.

 

7-days7-days

 

Maandag

Het eerste masker van de 7-days mask set is natuurlijk voor de maandag en zorgt voor een frisse start van de week. Het masker bevat onder andere Gember extracten en plantaardige aminozuren.

 

7-days

 

Dinsdag

Het masker voor dinsdag geeft het energieke gevoel voor de komende week en bevat onder andere vitamine E.

 

7-days

 

Woensdag

Het masker voor woensdag is een heerlijk fris masker en bevat onder andere Groene thee extracten, Peren extracten, Glycerine en Hyaluronzuur.

 

7-days

 

Donderdag

Het masker voor donderdag is ervoor om te zorgen dat je de even een oppepper krijgt om de laatste dagen voor het weekend goed door te gaan. Het masker bevat onder andere natuurlijke aminozuren, Vitamine E, Shea butter en Macadamia notenolie.

 

7-days

 

Vrijdag

Het vrijdag masker zorgt ervoor dat je stralend het weekend ingaat. Het bevat onder andere de vitamines B3, B5 en vitamine E. Daarnaast bevat het ook Lychee extracten, Gember extracten en Cocos extracten. Dit masker moet dus ook nog eens heerlijk ruiken volgens mij!

 

7-days

 

Zaterdag

Het zaterdag masker is een echt rustgevend masker na een drukke week en bevat onder andere shea butter. Voor jezelf maar eigenlijk ook voor je huid heerlijk!

 

7-days

 

Zondag

Het zondag masker zorgt voor een uitgeruste huid en bevat onder andere Macadamia olie en Jojoba olie maar ook de plantenextracten Agave Tequilana en Indische lotus. Een perfecte mix om de week mee af te sluiten.

 

7-days

Welke dag zou jouw favoriet zijn?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: