8F Fair Play palette van Morphe cosmetics

Vorige week schreef ik over mijn allereerste PR pakketje welke ik heb mogen ontvangen. Daarin zat zoveel leuks dat ik besloten had om er twee reviews van te maken. De tweede review gaat over het 8F Fair Play face palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe 8F Fair Play face palette

Het Morphe 8F Fair Play face palette is eigenlijk alles wat je nodig heb voor het gezicht in een palette. Het palette bevat een brightener, 2 bronzers, een contour, 2 blushes en 2 highlighters. Het palette is zo gemaakt dat het voor zowel fair/light huidtypes als voor deep/very deep huidtypes. Mijn eerste indruk is eigenlijk wel goed, de grote spiegel in het palette is ook erg fijn. In plaats van 3 of 5 losse producten mee te nemen, zou je genoeg hebben aan dit palette. Eigenlijk ideaal toch! Het 8F palette kost €28,- bij Morphe zelf en is zowel in de stores (Amsterdam) als online te koop.

 

8F Fair Play palette8F Fair Play palette8F Fair Play palette8F Fair Play palette8F Fair Play palette8F Fair Play palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Stardom, Mastermind, Icon en Adventurous. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Boss, Free, Fetish en Go Rogue. Voor mij zijn deze swatches echt een first impression omdat ik nog niet eerder een face palette van Morphe heb gekocht. De eerste rij swatched erg goed en vooral de laatste twee kleuren spreken mij als bronzers erg goed aan. Uit de tweede rij swatches zijn het vooral de blushes en dan voornamelijk de tweede welke mij het meeste aanspreekt. De highlighters swatchen ook erg mooi maar ik gebruik persoonlijk liever wat zilverkleurige highlighters dan goudkleurige.

PS: Om de highlighter te laten springen kun je het beste je brush een beetje nat maken met de luminous spray.

 

 

Heb jij het 8F palette al in je Morphe collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.