8H liquid lipsticks van Essence Cosmetics

In de nieuwe Essence Cosmetics collectie update kwam ik deze 8H matte liquid lipsticks tegen. Ik koos 4 mooie kleurtjes uit welke ik het meest gebruik voor mijn review. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Cosmetics 8H liquid lipsticks Soft Beige

De 8H liquid lipsticks van Essence Cosmetics spraken mij gelijk aan. Ik ben namelijk gek op liquid lipsticks en gebruik dit veel liever dan een lipstick of een lipgloss. Deze liquid lipsticks beloven een mooie matte finish zonder droog gevoel en een long lasting effect tot wel 8 uur lang. De lipstick zou onwijs gepigmenteerd moeten zijn, gemakkelijk aan te brengen door de applicator en ook nog eens waterproof en kissproof! Nou dat moet ik dan allemaal maar uitproberen toch. In totaal zijn er acht verschillende kleuren te koop voor €2,95 per stuk. Je vind deze onder andere bij mijn favoriete webshop namelijk Boozyshop.

 

8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks

 

Rosy Nude

Mijn eerste indruk van deze twee kleuren is dat ik erg blij ben met mijn kleuren selectie. Wat ik wel jammer vind is dat het verschil tussen Soft Beige en Rosy Nude wel erg klein is.

 

8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks

 

Pink Blush

De kleur Pink Blush heeft mijn hart verovert wat een prachtige kleur en onwijs goede dekking heeft deze kleur! Hier wil ik zeker nog een back up van kopen want het is ook zeker een kleur die ik dagelijks zou gebruiken.

 

8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks

 

Classic Red

Als laatste moest ik natuurlijk wel een klassiek rode kleur nemen. Ik gebruik namelijk erg graag rode lipsticks bij de meeste make-up looks. Nadat ik nu vier verschillende kleuren heb uitgeprobeerd kan ik zeggen dat ik de applicator erg fijn en zacht vind om de lipstick aan te brengen. De kleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd en desnoods op te bouwen. Ook drogen de lipsticks erg fijn op zonder een trekkend, strak of droog gevoel te geven. Het waterproof en Kissproof moet ik nog wel even uitproberen haha!

 

8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks8H liquid lipsticks

 

Wat is jouw favoriete kleur van deze vier?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.