A fresh start Lookfantastic beautybox

Ook van de Lookfantastic beautyboxen had ik nog wat in te halen na mijn afwezigheid. De januari box met het thema A fresh start is echter veelbelovend voor het nieuwe jaar! Kom je gezellig meelezen?

 

A fresh start Lookfantastic beautybox

De Januari Lookfantastic beautybox heeft als thema A fresh start en dat past natuurlijk ook helemaal prima bij het nieuwe jaar. Een van de grootste veranderingen deze maand is dat ook Lookfantastic nu is overgestapt naar een digitaal magazine. Via een QR code kun je deze inzien en hoewel dat milieu technisch natuurlijk allemaal een stuk beter is merk ik wel dat ik de inhoud minder lees dan bij een geprint magazine. Dus zelf vind ik het wel erg jammer. Wellicht dat het magazine ook had kunnen blijven maar wat minder groot.

 

A fresh start

 

Molton Brown body wash

Het merk Molton Brown kom ik weleens vaker tegen in de Lookfantastic beautyboxen. Ondanks dat ik de douchegel erg fijn vind zie ik liever wel iets meer afwisseling in de producten. Toch ga ik deze met plezier gebruiken omdat ik deze geur nog niet had geprobeerd.

 

 

This Works hyaluron serum

Een hyaluron serum is altijd wel welkom en het merk This Works kom ik vaker tegen en probeer ik ook elke keer graag weer wat nieuws van uit.

 

A fresh start

 

Lumene gel masker

Het merk Lumene ben ik volgens mij nog niet eerder tegengekomen. Maar toen ik zag dat het om een masker ging was ik gelijk wel enthousiast want ik probeer erg  graag nieuwe maskers uit. Ook ben ik erg benieuwd naar de hydratatie van het masker omdat ik zelf tegen een droge huid aanzit en de gel substantie vind ik ook erg interessant.

 

A fresh start

 

StyleDry haar masker

Naast een gezichtsmasker zit er in deze Lookfantastic beautybox ook een haarmasker en laat Cocos nou net mijn favoriete geur zijn. Ook dit masker zal ik dus zelf met een hoop plezier gaan uitproberen.

 

 

Brushworks massage shampoo brush

Volgens mij heb ik al eens eerder een hair massage tool gekregen maar deze vond ik toen best wel pijnlijk. Deze siliconen variant ziet er echter een stuk prettiger uit dus ook dit product ga ik zeker graag zelf uittesten. Tot zover vind ik inhoud van de beautybox wel weer echt heel erg goed!

 

A fresh start A fresh start

 

Lanolips lip oil of Dr Lipp nipple balm

Als 6e product kreeg je op de Lip oil van het merk Lanolips in de strawberry variant op de Nipple balm cream van Dr Lipp. De nipple balm cream dacht ik eerst huh! Maar je kunt het ook voor je gezicht, je handen en je lichaam gebruiken. Ik ben overigens wel blij dat ik deze heb ontvangen om de Lanolips strawberry lip oil al in mijn Glossybox zat.

 

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.