ABH Norvina VOL 1 eyeshadow palette

Ik ben er dan toch eindelijk aan gaan geloven, de ABH Norvina eyeshadow palettes! Ik kon de ABH Norvina VOL 1 via een andere MUA heel goedkoop en ongebruikt overnemen omdat zij hem dubbel had. Ook was ik al langere tijd zo benieuwd naar deze palettes maar vond ze altijd erg prijzig. Nu ga ik dan toch uitproberen of het de prijs meer dan waard is…. Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 1 eyeshadow palette

Uiteraard begin ik deze serie dan ook met het ABH Norvina VOL 1 eyeshadow palette. De komende dagen volgt ook VOL 2 en VOL 3 welke ik heb kunnen overnemen van iemand. De andere volumes inclusief de nieuwste VOL 6 heb ik besteld en verwacht ik ook eerdaags! Het palette is onder andere bij Beautybay te koop en nu momenteel in de aanbieding voor ca €60,- Als ik dit vergelijk ligt dit ongeveer rond dezelfde prijs als de Jeffree Star Cosmetics palettes. Ik ben dus vooral heel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze palettes. De kleuren zien er in ieder geval al veelbelovend uit!

 

ABH Norvina VOL 1ABH Norvina VOL 1ABH Norvina VOL 1ABH Norvina VOL 1

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een rij swatches op te noemen en ook voor een make-up look is dit eigenlijk onwijs praktisch. Toch vind ik het soms ook erg leuk hoe bepaalde kleuren echt leuke namen hebben. Het drukt de pret verder zeker niet want de meeste swatches zien er eigenlijk gewoon allemaal helemaal top uit!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: B4 (matte), B1 (matte), A2 (matte) en A1 (shimmer). Ik ben echt super tevreden over deze kleuren tot zover. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd. Het aanbrengen is dan ook onwijs eenvoudig en dat er geen fall out is maakt het eigenlijk nog makkelijker. Wat mij betreft is dit palette zeker een aanbeveling als je vvan deze kleurtjes houdt!

 

ABH Norvina VOL 1ABH Norvina VOL 1 ABH Norvina VOL 1 ABH Norvina VOL 1

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 1 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.