ABH Norvina VOL 2 eyeshadow palette

Via iemand op Instagram kon ik een aantal ABH Norvina palettes overnemen. De rest heb ik via Beautybay besteld welke ook hopelijk snel aan zullen komen. Dan heb ik de gehele collectie inclusief de nieuwste volume 6 compleet! Ik ben super enthousiast… Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 2 eyeshadow palette

Ook het ABH Norvina VOL 2 eyeshadow palettes heeft net zoals alle andere volumes 25 pan oogschaduw.Het palette heeft zowel mattes als shimmers, maar de mattes zijn overduidelijk in overvloed. Dit vind ik zelf altijd wel prettig werken! Het palette heeft een heerlijke frisse lente achtige vibe met een hoop zachte vrolijke vibrante kleuren. Ik kan natuurlijk niet wachten om lekker creatief te gaan worden met deze kleuren en mezelf vooral te gaan uitdagen. Maar voor mijn eerste make-up look valt mijn oog toch wel op de blues….

 

ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2  ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2 ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. De kleuren zien er echt super goed uit. Ik ben dan ook erg enthousiast om dit palette te gaan gebruiken…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: C4 (matte), B5 (matte), B4 (matte) en C2 (matte). De glitterlijn is gemaakt met een loose glitter van Beautybay. Ik heb er een beetje spijt van dat ik deze heb toegevoegd  omdat de creatieve lijn die ik probeerde te maken daarmee wel erg dun werd. Maar ergens geeft het de look ook wel wat extra’s. Ik ben zelf erg tevreden over het palette. De pigmentatie is echt super ik heb geen fall out gehad en ben gewoon eigenlijk heel erg blij ermee. De komende tijd wil ik mijzelf zeker nog meer gaan uitdagen met de kleurtjes uit dit ABH Norvina VOL 2 eyeshadow palette.

 

ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2 ABH Norvina VOL 2ABH Norvina VOL 2

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 2 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.