ABH Norvina VOL 3 eyeshadow palette

En uiteraard wie 1 zegt moet ook 2 en 3 zeggen. En daarom vandaag het Anastasia Beverly Hills Norvina VOL 3 eyeshadow palette. Een goed excuus toch haha. Ik denk dat ik van de eerste drie volumes deze ook wel het eerste zal pakken de komende tijd. Het palette is dan ook gewoon ultiem geschikt voor de lente!

 

ABH Norvina VOL 3 eyeshadow palette

Uiteraard kon het ABH Norvina VOL 3 eyeshadow palette na VOL 1 en VOL 2 niet achterblijven. En het goede nieuws is ik ben zo een fan van deze palettes geworden dat ik VOL 4, VOL 5 en VOL 6 ook heb aangeschaft. Ik heb deze variant goedkoop via iemand kunnen bestellen uit het buitenland maar de andere heb ik besteld op Beautybay. Hopelijk komen deze dan ook eerdaags aan. De normale prijs is ca €75,-. Dit is echt een hoop geld maar de palettes zijn het naar mijn mening ook wel waard. Toch zou ik zelf wel wachten op een sale want vaak genoeg is er toch wel 20% of 40% op deze palettes. En dan moet je eigenlijk gelijk toeslaan!

 

ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3 ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. Wat betreft de kleurtjes, deze passen echt perfect bij de kleurrijke lente/zomer. Het maakt mij ook zeker enthousiast naar dit palette en het is ook daarbij gelijk een uitdaging om creatief ermee te zijn…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: E1 (matte), D3 (matte), B2 (matte) en A4 (matte). De lijn is met de Anastasia Beverly Hills cake liners gemaakt. Dit was een van mijn eerste ABH aankopen. Ik ben echt super super tevreden met het oogschaduw palette. De kleuren zijn waanzinnig, de pigmentatie is geweldig en er is nul fall out. Het werkt gewoon allemaal super gemakkelijk. Bovendien hou ik van deze heerlijke felle frisse kleuren en daarom zul je dit palette de komende tijd nog vaker gaan zien.

 

ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3 ABH Norvina VOL 3ABH Norvina VOL 3

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 3?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.