ABH Norvina VOL 4 eyeshadow palette

Een tijdje geleden liet ik al de eerste drie volumes van de ABH Norvina collectie zien. De komende dagen heb ik de volgende drie volumes voor jullie klaar staan. Waaronder ook het nieuwste VOL 6 palette. Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 4 eyeshadow palette

De volgende op het rijtje is het ABH Norvina VOL 4 eyeshadow palette. Helaas kwam deze aan met twee kapotte pan A1 en A5 maar ik heb toch besloten om het palette te houden en de pan een beetje te maken. Dit is best redelijk gelukt maar toch blijf je het wel zien. Het palette kost ca €75,- bij onder andere Beautybay maar ze zijn ook regelmatig in de aanbieding met 20% tot 40%.

 

ABH Norvina VOL 4ABH Norvina VOL 4 ABH Norvina VOL 4ABH Norvina VOL 4 ABH Norvina VOL 4ABH Norvina VOL 4

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. Ik zie zeker weer een hoop moois tussen deze swatches en ben erg benieuwd wat ik hiermee kan gaan maken.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look met het ABH Norvina VOL 4 eyeshadow palette wilde ik graag weer wat creatiever worden. Ik heb op basis van een inspiratie make-up look de volgende make-up look gemaakt. Daarbij heb ik de volgende kleuren gebruikt: E5 (matte), E1 (matte) en E2 (shimmer/glitter). Ik ben erg tevreden met het resultaat en begin ook zeker meer verbetering te zien met wat creatievere make-up looks. De kleuren waren erg fijn om te gebruiken, de pigmentatie was super. Fall out heb ik eigenlijk helemaal niet gezien en het blenden ging ook lekker eenvoudig. Het is dan ook zeker een palette welke ik de komende tijd vaker wil gaan gebruiken…

 

ABH Norvina VOL 4ABH Norvina VOL 4   ABH Norvina VOL 4 ABH Norvina VOL 4

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 4 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.