ABH Norvina VOL 5 eyeshadow palette

Het ABH Norvina VOL 5 eyeshadow palette is een mix van wat nudes en wat purples. Het is zeker een mooi en interessant palette en ik ben erg blij dat ik deze ook mijn collectie kan toevoegen. Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 5 eyeshadow palette

Het ABH Norvina VOL 5 eyeshadow palette is het ene laatste palette uit deze collectie. De buitenkant van het palette is prachtig en helemaal naar mijn smaak. De binnenkant had ik misschien iets meer kleur verwacht. Maar nudes zijn ook altijd wel welkom/handig om in een collectie te hebben. Ook het VOL 5 palette kost ca €75,- en is onder andere bij Beautybay te koop. Zelf heb ik een aantal palettes via iemand overgenomen en de rest met 40% korting aangeschaft.

 

ABH Norvina VOL 5ABH Norvina VOL 5 ABH Norvina VOL 5ABH Norvina VOL 5 ABH Norvina VOL 5ABH Norvina VOL 5

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. Ook bij dit palette zit weer een hoop moois en het daagt mij zeker uit om creatiever te worden…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: C3 (matte), D4 (matte), B3 (matte), B2 (matte) en E1 (shimmer). Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. De kleuren zijn een droom om mee te werken. Ik heb namelijk gewoon van elke kleur wat erop gekladderd en ben dit gaan blenden (was een uitprobeersel). Al met al vind ik zeker dat het resultaat er mag wezen. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd, blenden onwijs gemakkelijk en gelukkig was er met paars geen fall out. Ik ben heel erg tevreden over het ABH Norvina VOL 5 palette en kijk al enorm uit naar het laatste nieuwste VOL 6 palette…

 

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 5 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.