ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette

Het nieuwste ABH Norvina palette op de markt is het ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette. En laat dit er nou ook echt een zijn waar ik op het eerste blik gelijk verliefd op was. Ik ben erg benieuwd en hopelijk jullie ook! Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette

Het nieuwste palette uit de Norvina collectie is het ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette. En ik vind dit ook wel een van de mooiste palettes tot nu toe op het eerste blik. Maar dat kan ook best komen omdat ik gek ben op felle kleurtjes en het palette zit hier vol mee! Maar niet alleen de binnenkant is mooi ook de buitenkant is een plaatje om te zien. Ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe dit palette gaat bevallen… Ook dit palette kost ca €75,- en is onder andere bij Beautybay te koop.

 

ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6 ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. De eerste vier rijen spreken mij het meeste aan ik ben gek op felle kleuren. De laatste rij vind ik persoonlijk iets te donker en er minder goed bij passen. Dit had liever van mij een glitter rij van felle kleurtjes mogen zijn of misschien wel een rij met cake liners. Hoe dan ook ben ik erg benieuwd naar het palette…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Anastasia Beverly Hills Norvina VOL 6 palette wilde ik eens wat creatiefs uitproberen. Ik heb voor deze make-up look dan ook een hoop kleuren gebruikt. Dit zijn de volgende kleuren: A2 (shimmer/loose glitter), B1 (matte), B2 (matte), B3 (matte), C3 (matte), C4 (matte), C5 (matte) en D2 (matte). Op wat schoonheidsfoutjes na (de wat rommelige onderkant) ben ik erg tevreden over deze eerste make-up look. Ik heb nog een hoop andere ideeën met dit palette dus hou mijn Instagram ook zeker in de gaten…

 

 

Palette challenge september 2023

Voor de maand september heb ik het Norvina VOL 6 palette gekozen om zoveel mogelijk make-up looks mee te maken. Dit is een challenge welke ik 3 maanden geleden begonnen ben vorige maand heb ik het Beautybay age of opulence palette gebruikt, daarvoor het Glamlite ice cream truck palette en voor volgende maand gaat dit een Halloween palette worden uiteraard!

 

Make-up look I

Over mijn eerste nieuwe make-up look ben ik niet helemaal tevreden. Ik wilde een soort galaxy maken zoals de voorkant van de verpakking maar dit lukte niet helemaal. Ook sloeg de gele kleur wat meer oranje over op de foto’s terwijl die wel echt geel is. Toch wilde ik de look wel gewoon gebruiken in mijn challenge. Ik heb met deze look de volgende kleuren gebruikt: B2 (matte), B3 (matte), B1 (matte), C4 (matte) en A2 (shimmer/loose glitter). Over de laatste was ik niet helemaal tevreden omdat die niet zo mooi uitkwam zoals op de swatch en in de pan.

 

ABH Norvina VOL 6

 

Make-up look II

Met mijn tweede make-up look ben ik wel heel erg tevreden. Ik heb hiervoor de kleuren B3 (matte), B1 (matte) en C5 (matte) gebruikt. De shimmer hierover is met de Jeffree Star extreme frost highlighter gedaan. De kleuren zijn zo lekker gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen dat het make-uppen gewoon onwijs leuk is!

 

ABH Norvina VOL 6

 

Make-up look III

Mijn derde look voor de september challenge vind ik ook vrij goed gelukt. ik had alleen de steentjes niet op de glitterlijn moeten plakken omdat ze tijdens het fotograferen continue verplaatsten. Ook voor deze look heb ik weer de drie matte kleuren B1, B3 en C5 gebruikt. Over de pigmentatie heb ik dan ook zeker niks te klagen heerlijk gemakkelijk om looks met dit palette te maken die eruit springen!!

 

ABH Norvina VOL 6

 

Make-up look IV

Voor mijn vierde make-up look heb ik 2 matte kleuren en 2 shimmers uit het palette gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur B1 (matte) en ben deze gaan blenden met C1 (matte). Na de cut crease heb ik een wing met dezelfde 2 kleuren gemaakt. en daartussen heb ik gewoon wat van de shimmers A2 en A4 gedept. Betreft pigmentatie zou ik van de shimmers niet zo onder de indruk zijn maar voor een look zoals deze is het eigenlijk precies goed omdat ik het dan wat subtieler wil hebben als een soort highlighter.

 

ABH Norvina VOL 6

 

Make-up look V

Voor de vijfde make-up look heb ik de kleuren D2 (matte) en D3 (shimmerende matte) gebruikt. Vervolgens heb ik de cut crease gemaakt en deze opgevuld met een shimmer uit een andere Norvina VOL palette omdat ik er hier geen in vond die erbij paste. Ik heb deze look eigenlijk gemaakt terwijl ik koorts had wat ook best aan mijn ogen te zien was. Maar anders vond ik dat de challenge met 4 looks wel heel erg weinig had deze maand!

 

ABH Norvina VOL 6

 

Make-up look VI

Om de challenge van september af te sluiten wilde ik nog een zesde make-up look maken. Ik heb hiervoor de kleuren C3 (matte), B2 (matte), C5 (matte), B3 (matte), D2 (matte) en B1 (matte) op deze volgorde ook gebruikt. De colour tears zijn gemaakt met het Revolution SFX face paint palette. Het is niet helemaal geworden wat ik voor het oog had maar toch ben ik er best tevreden over dat ik dit nog gemaakt heb terwijl ik ziek was haha. Wat ik nog graag zou willen als ik beter ben is mijn allereerste make-up look met het palette overdoen om mijn foto’s nu van veel betere kwaliteit zijn. Mocht ik hier nog tijd voor hebben tijdens de Halloween maand zal ik deze blog zeker nog een keer updaten!

 

ABH Norvina VOL 6

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 6 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.