Het nieuwste ABH Norvina palette op de markt is het ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette. En laat dit er nou ook echt een zijn waar ik op het eerste blik gelijk verliefd op was. Ik ben erg benieuwd en hopelijk jullie ook! Kom je gezellig meelezen?

 

ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette

Het nieuwste palette uit de Norvina collectie is het ABH Norvina VOL 6 eyeshadow palette. En ik vind dit ook wel een van de mooiste palettes tot nu toe op het eerste blik. Maar dat kan ook best komen omdat ik gek ben op felle kleurtjes en het palette zit hier vol mee! Maar niet alleen de binnenkant is mooi ook de buitenkant is een plaatje om te zien. Ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe dit palette gaat bevallen… Ook dit palette kost ca €75,- en is onder andere bij Beautybay te koop.

 

ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6 ABH Norvina VOL 6ABH Norvina VOL 6

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: A1, A2, A3, A4 en A5. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren B1, B2, B3, B4 en B5. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: C1, C2, C3, C4 en C5. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: D1, D2, D3, D4 en D5. En de vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: E1, E2, E3, E4 en E5. De eerste vier rijen spreken mij het meeste aan ik ben gek op felle kleuren. De laatste rij vind ik persoonlijk iets te donker en er minder goed bij passen. Dit had liever van mij een glitter rij van felle kleurtjes mogen zijn of misschien wel een rij met cake liners. Hoe dan ook ben ik erg benieuwd naar het palette…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Anastasia Beverly Hills Norvina VOL 6 palette wilde ik eens wat creatiefs uitproberen. Ik heb voor deze make-up look dan ook een hoop kleuren gebruikt. Dit zijn de volgende kleuren: A2 (shimmer/loose glitter), B1 (matte), B2 (matte), B3 (matte), C3 (matte), C4 (matte), C5 (matte) en D2 (matte). Op wat schoonheidsfoutjes na (de wat rommelige onderkant) ben ik erg tevreden over deze eerste make-up look. Ik heb nog een hoop andere ideeën met dit palette dus hou mijn Instagram ook zeker in de gaten…

 

 

Wat vind jij van het ABH Norvina VOL 6 palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: