Bij mijn laatste maandelijkse trip bij de Action nam ik weer wat nieuwe producten mee. Mijn oog viel dit keer ook op twee bath slabs van The Bath Company. Thuis neem ik regelmatig een heerlijk warm bad en een lekker product er dan in maakt het uiteraard dan ook helemaal af. Kom je gezellig meelezen?

 

Action bath slabs Midnight Kiss

Het was voor mij de eerste keer dat ik de Action bath slabs zag. Ik dacht eerst dat het een volledige chocoladereep als bad bruisbal is maar je kunt dus elke keer 1 a 2 stukjes afbreken. Je kunt dus zeker tot wel 10 keer gebruik ervan maken. De eerste variant is de Midnight Kiss met een heerlijke zoete rozen geur. De eerste indruk is dat de geur best intensief is maar eenmaal in bad is het eigenlijk gewoon heerlijk. De bath slab kost €1,79 wat een prima prijsje is.

 

Action bath slabs

 

Pastel Bath Slab

De tweede variant die ik kocht was de Pastel bath slab. Op het moment dat ik bij de Action was waren alleen deze twee varianten er, maar op het internet zie ik nog twee verschillende varianten. Helaas ging deze bath slab met het verwijderen van het plastic kapot. Maar goed uiteindelijk gaat het ook niet volledig het bad in maar voor de foto was een compleet plaatje leuk geweest. Ik kan er bij deze bath slab niet echt uitkomen wat nou precies de geur is. Maar het effect in het bad is zeker wel leuk om te zien. Of ik deze bath slabs opnieuw zou kopen ben ik nog niet helemaal over uit. Maar mocht je het zelf eens willen proberen is dat voor het leuke prijsje van €1,79 zeker wel interessant.

PS: Ik heb over drie dagen ook een leuke review met pumpkin bath bombs van de Action.

 

Action bath slabs

 

Welke variant zou jij graag willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: