Als ik bij de Action ben neem ik ook altijd een kijkje bij alle maskers. Dit keer nam ik ook weer drie eye maskers mee om te testen voor mijn blog. Een daarvan heeft zelfs een verwarmend effect. Kom je gezellig meelezen?

 

Action eye maskers – Lavendel

Ik dacht eerst dat deze twee Action eye maskers verschillende varianten waren. Maar het enige verschil is eigenlijk in de kleur van de maskers. Zo heeft het eerste masker een gouden motief/kleur. En het tweede masker heeft een zwarte motief/kleur. Verder hebben beide oog maskers een lavendel geur een een verzachtende/hydraterende werking voor de huid rondom de ogen. Hoe gebruik je de maskers? Breng ze voorzichtig aan op de huid rondom de ogen en laat de maskers 15-20 minuten inwerken. Hierna hoef je de maskers alleen weer te verwijderen en verder hoef je eigenlijk niks te doen. Beide maskers kosten €0,89 per stuk wat een prima budget prijsje is.

 

Action eye maskers

 

Steam eye masker

De steam eye maskers komen in een verpakking van 2 stuks voor maar €0,99. Uiteraard spraken deze maskers mij wel enorm aan door het steam effect wat het zou hebben. Bovendien is het ook erg makkelijk om onderweg maar ook thuis te gebruiken. De maskers zijn compact verpakt en enorm gemakkelijk. Je hoeft alleen het masker aan te brengen en daarna maximaal 20 minuten ervan te genieten. Ik denk dat dit heerlijk is op een koude dag of wanneer je erg vermoeid bent.

Eigenlijk bevallen alle drie de Action eye maskers mij wel goed. Toch zou het nog wel echt mijn wens zijn dat Action ooit komt met een grootverpakking (bijv een pot). Op deze manier scheelt het een hoop aan verpakkingsmaterialen. Maar mocht je niet zo vaak maskers gebruiken of een single use verpakking wilt voor een weekendje weg of vakantie is dit dan wel weer ideaal!

 

Action eye maskers

 

Welk masker zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: