Bij mijn laatste Action bezoek nam ik een hoop maskers mee zo ook deze twee hair mask treatments met hair cap. Ik ben erg benieuwd hoe deze maskers gaan bevallen en of het de prijs waard is tov een full size pot. Kom je gezellig meelezen?

 

Action haarmaskers – Rose water & argan oil

Ik nam weer twee Action haarmaskers mee om voor mijn blog uit te proberen. De eerste variant daarvan Rose bevat onder andere rose water & argan oil. Het maskers zou een verzachtende en hydraterende werking hebben. Hoe gebruik je het masker? Was je haar vooraf zoals gewend en maak je haar met een handdoek droog. Breng het masker daarna aan en breng de bijgeleverde hair cap ook aan. Laat het masker daarna 20-30 minuten inwerken. Meestal gebruik ik een masker welke zo lang moet intrekken op een dag dat ik ook ga scrubben en scheren. Zo is de 20-30 minuten zo voorbij! Elke variant kost €1,19 per stuk wat een prima budget prijs is. Ik zag dat voor mijn lengte de hoeveelheid van 30 ml ook gelukkig

 

Action haarmaskers

 

Action haarmaskers – smoothing & nourishing

Het tweede haarmasker Coconut bevat onder andere kokosnoten, kokosolie en shea butter. Dit haarmasker zou een voedende en verzachtende werking hebben. Uiteraard heeft dit masker dezelfde gebruiksaanwijzing als hierboven. Dat er een one use cap bijzit vind ik ook erg handig. Er wordt gezegd dat het bedekken van het haar ervoor zou zorgen dat het haarmasker nog beter zou werken. Zelf vind ik het ook erg fijn zodat je in de tussentijd je dingen onder de douche verder kan doen zonder dat je haar per ongeluk weer nat wordt.

Het haarmasker welke mij het meest bevalt is dit tweede haarmasker met coconut. Nu is cocos ook wel een van mijn meest favoriete geuren maar mijn haar was veel zachter, gladder en beter te kammen dan met de eerste (Rose) variant. Zou ik de coconut variant opnieuw kopen? Mocht er een tube of pot van uitkomen met een herbruikbare hair cap dan zeker wel. Voor wekelijks vind ik een verpakking als dit onhandiger. Maar voor bijvoorbeeld een weekendje weg of vakantie zou het wel een goede uitkomst weg!

 

Action haarmaskers

 

Wat is jouw favoriet haarmasker?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: