Bij de Action kwam ik de laatste keer niet zo heel erg veel nieuwe maskers als normaal tegen. Degene die ik wel tegenkwam waren deze twee nieuwe varianten. De Lollypop my sweet candy crush sheetmasker en de shake it mega monster shake sheetmasker. De verpakkingen zien er in ieder geval al super leuk uit. Maar hoe bevallen de maskers? Kom je gezellig meelezen?

 

Lollypop my sweet candy crush sheet masker

Het eerste masker is de Action lollypop my sweet candy crush variant. Het masker is geschikt voor alle huidtypes, maar dit zijn meestal alle sheetmasker die bij de Action te koop zijn. Het Action Lollypop masker bevat onder andere komkommer extracten en heeft een heerlijke geur van aardbeien. Het masker heeft een hydraterende werking en het helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren. Je huid zou dus als het ware een soort boost krijgen! Het leuke aan het masker is dat het ook echt het printje van zo een leuke swirl lolly heeft, je zou dus leuke selfies ermee kunnen maken. Ik ben niet zo fotogeniek met sheetmaskers op, maar het idee is wel erg leuk.

 

Action lollypop

 

Shake it mega monster shake sheet masker

De tweede variant is de shake it mega monster shake sheetmasker. Ook dit masker is geschikt voor alle huidtypes en bevat een heerlijke vanille geur. Het shake it masker bevat onder andere perillablad extracten. Dit zorgt er onder andere voor dat de huid gereinigd wordt en poriën, vuil en olie verwijderd worden. Dit is dan ook meer een diepreinigend masker. De maskers van de Action zijn vrijwel altijd onder de euro. Ondanks dat er geen wonderen mee te verwachten zijn vind ik de maskers eigenlijk altijd wel prima en fijn. Wanneer je ook met regelmaat (sheet)maskers gebruikt ga je steeds sneller en beter resultaat zien.

PS: Bijna vergeten! Ook dit masker is leuk om selfies mee te maken.

 

Action lollypop

 

Naar welke variant gaat jouw voorkeur uit?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: