Vandaag heb ik niet een, niet twee maar drie masker reviews. Namelijk de mousse, clay en peel-off maskers van lovelife.

 

De verpakkingen van de maskers hebben heerlijke vrolijke kleurtjes, waardoor ze erg aantrekkelijk overkomen in de winkel.

Het lovelife mousse masker is een hydraterend masker met kers-en lotus extracten, natuurlijke amandelolie en shea butter. Het masker belooft de huid te voeden en verzachten. Ik vind het masker lekker zacht aanvoelen bij het aanbrengen. Maar ik mis wel een beetje het verwachte kersengeurtje aan het masker door de kers extracten. Wel is mijn huid lekker zacht na het gebruik hiervan.

 

lovelife

 

Het clay masker is een reinigend masker met witte klei, zink en dode zeezout.

Het klei absorbeert de overtollige huidolie en de zink en dode zeezout gaat onzuiverheden tegen. Het kleimasker heeft een lichtroze kleur, ook hier mis ik een beetje een lekker geurtje. Het masker voelt heerlijk zacht aan en mijn huid ook na het afspoelen. Let wel op ik gebruik altijd een washandje voor het verwijderen van maskers, het masker was wat lastig te verwijderen maar heeft witte/roze plekken achtergelaten op mijn washandje wat niet uitspoelbaar was. Let dus ook op met je kleding.

 

lovelife

Het peel-off masker is voor de verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen.

Het masker bevat aloë vera en jasmijn extracten. Ik vind de drie maskers dus wel lekker maar niet bijzonder. Heb je nou al een mooi huidje van jezelf en wil je gewoon af en toe maskeren zou ik deze maskers absoluut aanraden. Zoek je een masker voor bijvoorbeeld onzuiverheden tegen te gaan zou ik eerder voor iets meer geld een ander masker aanraden.

 

 

lovelife

 

De maskers kosten €0,58 cent per verpakking met twee maskers (2 x 8 ml) bij de Action

Zijn jullie al bekend met de lovelife maskers ? Meer over Action maskers lezen?

13 Reacties

  1. Echt super goedkoop! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ik gebruik zelf ook liever een masker uit een tube waar ik vaker mee kan doen. Peel off maskers zijn mijn favoriet!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: