Vorige week had ik een maskerdonderdag met 3 DM Balea maskers. In deze blog heb ik 17! Action maskers. Waarom ik deze niet verspreid over meerdere blogs? Tegen de tijd dat de reviews dan online staan liggen de producten dan waarschijnlijk niet meer in de winkels. Maar ook ben ik bezig om wat voorraad tegen eind van het jaar op te maken om een hoop nieuwe producten te kunnen kopen en reviewen. Dus lees je mee?

 

Action Zebra + Pug sheetmaskers

Ik start de Action maskerblog verzameling met het Zebra vibes masker. Het zebra masker bevat onder andere perilla leaf extracten en zorgt ervoor dat je poriën gereinigd worden en verwijderd het vuil en oliën. Het Pug style masker bevat onder andere komkommer extracten wat de elasticiteit van de huid helpt te verbeteren en geeft je huid een boost. Beide maskers hebben een inwerktijd nodig van 10 tot maximaal 15 minuten. Hierna kun je het resterende serum inmasseren.

Bij beide maskers vond ik de printjes wel erg leuk om te dragen, het pug masker vond ik voornamelijk een verzachtend effect hebben en erg lekker ruiken. Het zebra heeft wel iets geholpen omdat ik op dat moment wat onzuiverheden had (lang leve ongesteld zijn!). Maar ik vind wel dat een smeerbaar masker bij onzuiverheden meer baat heeft.

 

Action Action

The mask Dr – 2 step masker

Dit masker met twee stappen vond ik wel heel interessant je heb namelijk het goede van een serum gevolgd met een masker voor het optimale resultaat. De eerste is het serum aanbrengen en licht inmasseren. Het serum bevat onder andere shea butter om je huid te hydrateren. Let op was het serum niet eraf! Je volgt gelijk met stap twee het sheet masker met botanische extracten om je huid als het ware te detoxen. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten, masseer hierna het resterende in de huid en spoel het niet af!

Dit masker vond ik wel erg fijn zowel het serum als het sheet masker. Maar meestal gebruik ik mijn serum na een sheetmasker (misschien doe ik dat verkeerd geen idee haha). Ik zou deze wel opnieuw kopen!

 

Action

 

The mask dr – Hydrogel sheetmasker

Ik hou van hydrogel maskers en gebruik deze eigenlijk nog liever dan sheetmaskers. Deze variant bevat onder andere kaviaar extracten, Pearl extracten, hyaluronic acid, groene thee extracten en aloë vera leaf extracten. Het masker heeft een inwerktijd van 10-15 minuten en ook bij dit masker hoeven de restanten niet verwijderd te worden. Ik hou van hydrogel maskers dit was misschien wel mijn absolute favoriet uit de hele maskerverzameling. Hier zou ik er zeker wel een paar van opnieuw kopen!

 

Action

 

Action Gold lip masker

Het Golden lip masker was een beetje een twijfel geval om deze wel/niet te reviewen. Ik heb al eens een review gemaakt over de andere variant van de Action. Beide varianten bevallen mij absoluut niet. Het was wel erg grappig om te proberen voor die €0,50 cent. Ik zou deze lip maskers dus zeker niet meer opnieuw kopen.

 

ActionAction

 

Action cactus extract sheet masker

Het volgende Action masker bevat onder andere cactusextracten, aloë vera en allantoine. Het masker zorgt ervoor dat de huid mild gereinigd wordt. Na een inwerktijd van 15-20 minuten verwijder je het masker en reinig je de huid. Ik vind zelf 20 minuten altijd iets te lang en heb voorkeur aan maskers van 10-15 minuten. Het masker ruikt wel lekker fris! Het cactus masker was wel erg nat dus ik heb deze nog iets uitgeknepen in de verpakking zodat het niet drupte. Maar wel dat er nog genoeg serum opzit natuurlijk. Ik vond bij dit masker 20 minuten wel erg lang dus heb het gewoon bij 15 minuten gehouden. Ik vond het masker vooral verfrissend en verzacht en best fijn. Maar ook weer niet bijzonder genoeg om opnieuw te kopen.

 

Action

 

Action facial mask set

Dit setje bestaat uit 7 maskers welke ik voor een hele maskerweek gebruikt heb! Ja elke dag 1 masker dus. Het setje bevat de volgende maskers: Facial gel masker met watermeloen extracten en hyaluron. Facial gel masker met orange extracten en hyaluron. Facial peel off masker met komkommer extracten. Het facial mud masker met Lemon, shea butter, kaolin clay, menthol oil en bergamot oil. Facial gel masker met red fruits (pomegranate & strawberry) en hyaluron. Facial gel masker berry (blueberry, raspberry en cranberry) en hyaluron. En als laatste het facial mud masker met coconut oil, kaolin clay en hyaluron.

Het set is erg leuk en bevat veel verschillende soorten maskers. Ik ben helaas van geen van deze maskers echt onwijs overtuigd, maar 7 maskers voor €3,- zal natuurlijk ook geen wonderen verrichten. Ik vond de maskers wel allemaal erg lekker ruiken en qua werking waren vooral de 2 mud maskers mijn favorieten.

 

Action

 

The Beauty Dept party pack maskers

Ondanks dat ik zelf niet meer ga party-en vond ik het Party Pack wel leuk om te kopen. Het set bevat een ready 2 glow masker, een refreshing sheet masker met niacinamide en blueberry extracten. Een prep’ n prime masker met niacinamide en seaweed extracten. Een plump ’n fill masker met niacinamide en plant collagenen. En als laatste het the day after masker. Dit masker bevat hyaluronic acid, niacinamide en blueberry extracten.

Het roze masker the day after vond ik voornamelijk erg verzachten en lekker fris ruiken. Gezien deze the day after heet is dat ook wel wat je nodig heb na een dag party-en. Het paarse masker plump n fill merkte ik eigenlijk weinig verschil van naast dat het masker lekker verzachtend was. Het prep n prime masker was ook voornamelijk verzachtend en lekker fris. Het ready 2 glow masker  rook al heerlijk en gaf de huid ook voornamelijk een verzachtend effect. Al met al zijn deze maskers dus wel fijn om te gebruiken maar voor een bepaald effect zou ik ze niet opnieuw kopen en gaat mijn voorkeur zeker naar andere maskers uit.

 

Action Action Action Action Action

 

Voor welke masker of welk maskerset zou jij gaan?

7 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: