Vorige week schreef ik over het Action mix your scrub pakket. In deze blog heb ik een soortgelijk pakket maar dan om een gezichtsmasker te maken! Namelijk het mix your mask pakket.

 

mix your maskmix your mask

 

Mix your mask

Het mix your mask pakket bestaat uit een maskerkwast, een mixing bowl, charcoal poeder en een face cream.  Het masker is een zuiverend houtskoolmasker met onder andere natuurlijke houtskool en kaolien klei. Het reinigt, verzacht de huid en maakt de huid weer glad.  De gezichtscreme bevat witch hazel extracten, shea butter en hyaluronzuur dit zorgt ervoor dat de huid weer verfrist en gehydrateerd wordt.

 

mix your mask

 

Mixen maar!

Om het masker te maken gebruik je een eetlepel van het houtskoolpoeder en meng je dit met een aantal druppels water. Je blijft dit mixen totdat het masker een zachte mousse geworden is. Hierna kun je het masker aanbrengen met de bijgeleverde kwast en laat je het maximaal 20 minuten intrekken. Na de inwerktijd was je het masker eraf en masseer je de bijgeleverde creme in met ronddraaiende bewegingen. Simple as that!

 

mix your mask

 

Mijn ervaring

Ik vind het mixen van eigen producten altijd wel erg leuk om te doen maar ik kan mij ook voorstellen dat je het gemakkelijker vind om gewoon een kant en klare tube of sachet te pakken. Met dit masker gebruik je al snel teveel water, het gaat echt om een klein theelepeltje waar je al genoeg aan hebt. Verder is het masker wel erg prettig om te gebruiken!

 

mix your mask

 

Het mix your mask pakket is te koop bij de Action voor €4,95

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: