Ik schreef een tijdje geleden al een review over hoe ik mijn nagels onderhoudt met de my beauty nail ritual producten van Essence. Bij de Action kwam ik ook iets tegen wat mij erg fijn leek, namelijk een nagelriem masker met komkommer.

 

nagelriem masker

 

Nagelriem masker met komkommer

De verpakking bestaat uit 20 kleine sheet maskertjes in de formaten van de vingertoppen en belooft de nagelriemen te verzorgen en hydrateren. Je kunt de nagelriem maskers aanbrengen en vervolgens 15-20 minuten laten intrekken. Het resterende serum kun je eventueel nog inmasseren. Na het gebruik gooi je de maskertjes weg.

 

nagelriem masker

 

Ingrediënten

Het product bevat de volgende ingredienten: Aqua * Isocetyl stearate * Glycerin * Betaine * Propylene glycol * Dimethicone * Steareth-2 * Steareth-21 * Cucumis sativus extract * Butyrospermum parkii butter * Glyceryl stearate * Tocopheryl acetate * Hyaluronic acid * Cetearyl alcohol * Allantoin * Sodium polacrylate * Triethanolamine * Imidazolidinyl urea  * Carbomer * Disodium edta * Parfum * Benzyl benzoate *

 

Top of flop?

Eerlijk gezegd keek ik er enorm naar uit om deze maskertjes te gebruiken. Ik houdt al sinds een aantal dagen wat vocht vast en mijn handen en voeten doen soms ook erg pijn. Iets met de laatste loodjes in de zwangerschap. De maskertjes zitten op een rijtje verpakt waar je ze los kan scheuren en per stuk om kan doen. Het probleem met het omdoen was dat de maskertjes aan de zijkant volledig open scheurde. Hierdoor zaten de maskertjes heel los om mijn vingers en bij een kleine beweging vielen er al een aantal maskertjes af. Na 5 minuten heb ik het dus opgegeven en de maskertjes maar afgedaan. Ik vind het erg zonde want het voelde wel fijn en zacht om mijn nagels en had graag het effect na de volledige 15-20 minuten gezien. Ik zou het product helaas niet opnieuw gaan aanschaffen omdat ze zo snel kapot scheuren.

 

Hoe verzorg jij jouw nagels en nagelriemen?

8 Reacties

  1. Dag Tamara, het product via mijn dochter gekregen en gebruikt voor, het inwrijven op zeer ruwe opengebarsten delen op mijn handen. Wat nog geen enkele hand creme of wat ook lukte, geeft dit product direct een verzachting en flexibeler huidsctructuur. Helaas is het product niet op de Action site te vinden. Dit wordt dus zoeken waar het wel te verkrijgen is…

  2. Ik wist niet eens dat er maskertjes voor je nagelriem bestonden! Kun je nagaan. Mijn nagelriemen zijn wel altijd heel droog, dus hopelijk vind je snel een product dat wel een aanrader is!

  3. Wat jammer dat het zo tegenviel. Ik ben een tijdje heel trots geweest op mijn nagels, dat was vlak nadat ik was gestopt met bijten. Ik ben helaas weer begonnen, dus nu kijk ik er helemaal niet meer naar om.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: