Action nail it sticker wraps testen

Bij mijn Action rondje kwam ik deze mooie Nail it wraps tegen. Het lijkt mij erg interessant om uit te proberen voor bijvoorbeeld een make-up look of een leuk event… Kom je gezellig meelezen?

 

Action nail it wraps

Ik kwam drie varianten van deze mooie Action nail it wraps tegen tijdens mijn maandelijkse bezoekje. Het leek mij heel erg leuk om hier een review over te gaan maken. Wanneer ik mijn nagels voor langer gebruik ga lakken gebruik ik altijd Pink Gellac. Wanneer ik wat vaker wil afwisselen gebruik ik vaak gewone nagellak van bijvoorbeeld Essence of Catrice. Maar soms wil ik ook een nail look voor alleen een make-up look en dan heb ik niet altijd zin om mijn nagels helemaal aan te passen. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe eenvoudig deze wraps zijn aan te brengen en te verwijderen. Per verpakking van 20 wraps betaal je ca €0,75 cent (wisselend per land waarin de Action zich bevind).

 

Action nail it

 

Nail wraps

Ik nam dus drie verschillende varianten mee, ik heb op internet gezien dat er nog veel meer verschillende varianten van zijn. Wellicht dat dit per Action of per periode erg kan wisselen omdat het assortiment van Action soms ook heel erg kan wisselen. De eerste variant die ik meenam (zie hierboven) is de kleur Soft Sparkles. Een mooie zachte lilac kleur met wat zilveren sparkles erin, ik deze perfect passen bij het Morphe Ultralavender palette. De tweede variant die ik meenam is de Gold Zebra variant een mooie zwarte kleur met gouden zebra strepen. Een wat meer gedurfde look maar wel heel erg mooi. De laatste variant die ik meenam is de Milky Way, een mooie diepblauwe kleur met een galaxy motief. Iets waar ik zeker wel van hou en ook wel dagelijks zou dragen eigenlijk…

 

Action nail it

 

Gebruik

Hoe gebruik je de Action nail it wraps? Net zoals met gewone nagellak is het belangrijk om eerst je nagels te reinigen en je nagelriemen terug te duwen. Hierna kijk je welke maat wrap bij je nagel past  past. Wanneer je tussen twee twijfelt wordt geadviseerd de kleinere te kiezen. Hierna plaats je de nail wrap op je nagel en duw je deze vanaf het midden naar alle randjes toe. Eventuele resterende wrap (bij bijvoorbeeld kortere nagels dan de wraps) kun je aan het uiteinde dan eraf vijlen. Als laatste breng je een topcoat nagellak af en laat je deze goed drogen. Voor het verwijderen wordt aangeraden niet aan de wraps te trekken maar deze met nagellak remover te verwijderen.

 

Action nail it

 

Welke variant spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.