Het was weer eens tijd voor mijn maandelijkse bezoekje aan de Action. Sinds ik in Oostenrijk woon zit ik iets verder (1 uur) van de Action af vergeleken met in Nederland 5 minuten. Eigenlijk is dit onwijs goed voor de portemonnee, want hierdoor ga ik maar ongeveer 1 keer in de maand naar de Action. Tijdens mijn vorige bezoek nam ik een aantal haarmaskers mee waaronder het Pumpkin haarmasker. Kom je gezellig meelezen?

 

Action pumpkin haarmasker

De herfst is in volle gang en daardoor kunnen we allemaal wel wat extra (haar)verzorging gebruiken. Daarom nam ik een aantal nieuwe haarmaskers mee, waaronder het Action pumpkin haarmasker. Het Action pumpkin haarmasker is geschikt voor alle haartypes. Zoals de naam al doet vermoeden bevat het haarmasker onder andere pompoen extracten. Hoe gebruik je het masker? Je brengt het masker na het wassen van je haar aan vanaf de wortels tot aan je punten. Hierna laat je het masker 5 minuten intrekken voordat je het grondig uitspoelt.

Ik was zelf mijn haren maar 1 keer in de week, ik heb zelf vrij lange haren dus hier ben ik ook altijd wel 45 minuten mee wassen. Ik gebruik altijd 2 keer een shampoo, 1 keer een conditioner en hierna nog een haarmasker. Na het wassen van mijn haar gebruik ik ook altijd nog een leave in conditioner en zo kunnen mijn haren weer een volle week mee. Ik gebruik tussendoor geen andere producten zoals een droogshampoo omdat ik dit gewoon eigenlijk niet nodig heb.

 

Mijn ervaring

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo razend enthousiast zou zijn over dit haarmasker. Zo zie je ook maar weer dat niet alles van een duur merk hoeft te zijn voor een goede werking. Mijn haar was na het wassen zonder leave in al onwijs gemakkelijk kambaar. Maar ook de zachtheid van mijn haar had ik eigenlijk niet zo goed verwacht. De volgende keer dus maar flink inslaan van dit haarmasker!

 

Action pumpkin haarmaskerAction pumpkin haarmasker Action pumpkin haarmaskerAction pumpkin haarmasker

 

Gebruik jij weleens een haarmasker? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: