Vorige week schreef ik over drie haarmaskers welke ik bij de Action vond van The Beauty Dept. Dit keer kocht ik een Action serum, scrub en een masker. Lees je mee?

 

Action face serum – anti aging effect

Heet Action serum met een anti aging effect bevat onder andere 24ct gold maar ook vitamine A, vitamine C en vitamine E. De verpakking van 15 ml zou geschikt zijn voor ongeveer 10 maal gebruik. Dit zou zo een 1.5 ml per gebruik zijn wat vrij weinig is dus ik weet niet of ik hier 10 keer mee ga redden. De verpakkingen bevatten een onwijs handig open en close systeem met het kleine dopje aan de onderkant van de verpakking. Zo kun je tussen het gebruik door je verpakking goed en veilig afsluiten. Ik heb eigenlijk altijd wel serums gehad welke doorzichtbaar waren dus ik had eigenlijk niet verwacht dat het een soort crème was. Het serum is verder wel fijn in gebruik maar ik denk dat mijn voorkeur toch bij andere serums ligt.

 

Action serumAction serum

 

Action face masker met vitamine C en vitamine E

Het tweede product wat ik bij de Action vond was het gezichtsmasker voor een verstevigend effect. Het masker bevat onder andere Collageen, Q10, Vitamine C en Vitamine E. De inhoud van ook 15 ml zou genoeg moeten zijn voor 5 applicaties wat 3 ml per gebruik zou zijn. Dit moet in principe best haalbaar zijn omdat de meeste maskers welke ik van de DM Balea gebruik 4 ml bevatten en daar altijd meer dan genoeg aan heb. Het masker voelt best fijn aan op de huid is best vettig. En wat ik eigenlijk niet verwacht had is dat je hier inderdaad gemakkelijk 5 keer gebruik van kunt maken.

 

Action serumAction serum

 

Action face scrub met natural diamond powder

De laatste variant welke ik vond is de face scrub met onder andere natural diamand poeder. De scrub heeft een exfoliërend en revitaliserend effect en zou voor 5 maal te gebruiken zijn. Dit komt op op 3 ml per keer en zou dus best gemakkelijk te doen moeten zijn. Deze super leuke producten zijn bij de Action te koop en volgens mij had ik rond de €0,99 per stuk betaald. Ik vind de scrub best pittig maar wel goed en hierom zou ik het wel aanbevelen maar dan maar maximaal 1 keer in de week. Ook hiermee kun je inderdaad gemakkelijk 5 keer gebruik van maken.

 

Action serumAction serum

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

3 Reacties

  1. Die ‘Diamond Powder’ trekt mijn aandacht, haha! De verpakkingen zijn wel bijzonder voor serums, die heb ik nog niet eerder zo gezien!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: