Een van de Adventskalenders welke ik tot nu toe ook welk jaar aanschaf is de Action SPA adventskalender 2022. Dit jaar echt plus puntjes voor een nieuwe originele verpakking. Althans origineel? Hij lijkt wel een beetje op die van de Nivea… Maar nog belangrijker dan de buitenkant is uiteraard de inhoud! Kom je gezellig meelezen?

 

Action SPA adventskalender 2022

De Action SPA adventskalender 2022 vind ik dit jaar echt een van de leukste verpakkingen hebben tov de voorgaande jaren. De kalender is compact en ziet er zeker niet uit als een budget adventskalender. De SPA adventskalender kost €11,59 en is exclusief bij de Action te koop. Met maar liefst 24 vakjes is dit nog net geen €0,50 cent per vakje! Super leuk om dus aan iemand cadeau te geven of misschien wel cadeau te krijgen…

 

Action SPA adventkalender

 

1e Dag

Deze adventskalender is vooral geschikt mocht je ervan houden om onder de douche of in bad heerlijke producten uit te proberen en lekker te genieten van een hoop verschillende producten ook. Mocht je geen bad hebben of niet graag andere producten gebruiken dan een shampoo, conditioner en douchegel dan is dit niet de adventskalender voor jou. Achter het eerste vakje vind je in ieder geval een heerlijke Body Peeling van 50 ml.

 

 

2e Dag

Ik ben gewend dat de SPA kalenders altijd vrij veel opvul cadeautjes bevatten. Maar een nagelvijl is altijd wel handig en omdat het een leuke gouden glitter kerst vibes kleurtje heeft keur ik het goed.

 

Action SPA adventkalender

 

3e Dag

Een scrub handschoen kan erg handig zijn voor een ander product of producten in de kalender mocht je deze nog niet hebben. Ik vind ze vaak niet fijn aanvoelen en scrub gewoon met mijn handen.

 

 

4e Dag

In deurtje nummer 4 vind je een hand cream van 30 ml.

 

Action SPA adventkalender

 

5e Dag

Een beetje jammer van de kleine inhoud 8 ml (dit is precies genoeg voor 1 keer). Maar ik had liever een grotere inhoud van de face mask gezien.

 

 

6e Dag

Een face scrub is altijd fijn om regelmatig te doen en niet alleen een body scrub. Gebruik uiteraard wel voor face en body een aparte geschikte scrub!

 

Action SPA adventkalender

 

7e Dag

Dit vind ik al helemaal leuk eruit zien deze super schattige bad confetti. Hierom bedoelde ik in het begin ook dat de adventskalender vaak interessant is als je ook een bad heb omdat er vaak meerdere bad producten in zitten. Meer van dit please!!

 

 

8e Dag

Deurtje nummer 8 bevat een shampoo.

 

Action SPA adventkalender

 

9e Dag

Een body mist gebruik ik zelf niet zo heel erg vaak maar ik ben wel erg benieuwd naar de geur.

 

 

10e Dag

In deurtje nummer 10 vind je een voeten bruisbal. Ik heb helaas geen voetenbad maar een emmer met warm water zal het werk ook wel doen haha.

 

Action SPA adventkalender

 

11e Dag

Super leuk een stervormige bruisbal voor in bad, ik hoop alleen niet dat ik er goud uitkom haha.

 

 

12e Dag

Uiteraard hoort bij de shampoo van eerder ook een conditioner.

 

Action SPA adventkalender

 

13e Dag

Eerst vond ik deze sponges altijd een opvul cadeau maar het blijkt dat ze nog best lastig te verkrijgen zijn en tegenwoordig ook best prijzig zijn geworden. Nu ben ik er dus zeker blij mee!

 

 

14e Dag

Een heerlijke body lotion is ook altijd wel welkom deze vind je achter deurtje nummer 14.

 

Action SPA adventkalender

 

15e Dag

Ik geloof dat ik in mijn jaren van de SPA adventskalenders al elk jaar zo een masker heb alleen staat er dit keer een gouden logo op. Maar mijn verzoek is toch echt wel of om deze skippen of om er een gel masker van te maken. Met die balletjes erin die je ook koud kan leggen voor een verkoelend effect.

 

 

16e Dag

Na je voetenbadje met de bruisbal van boven kun je je voeten heerlijk insmeren met deze foot cream.

 

Action SPA adventkalender

 

17e Dag

En de rest van het lichaam kan heerlijk genieten met deze heerlijke body butter.

 

 

18e Dag

Een ouderwets stukje zeep kan uiteraard nooit ontbreken en ook nog in een leuke ster achtige vorm.

 

Action SPA adventkalender

 

19e Dag

Met de kou hebben we allemaal wel sneller last van onze lippen dus een goede verzorging met deze lip balm is altijd fijn ook om te voorkomen dat ze droog worden!

 

 

20e Dag

Een heerlijke bruisbal is ook altijd fijn om te gebruiken.

 

Action SPA adventkalender

 

21e Dag

Deze verpakking vind je heerlijke bath crystals en van dit soort deurtjes wordt ik altijd erg blij. Meer van dit please!!

 

 

22e Dag

In deurtje 22 vind je een face wash van 30 ml.

 

Action SPA adventkalender

 

23e Dag

Een dagcreme is ook altijd heerlijk maar de 10 ml verpakking is wel echt erg mini. Ik vind een verpakking van 50 ml altijd toch wel echt het minimale moet zijn!

 

 

24e Dag

En in het laatste deurtje vind je een prachtige shimmer shower gel. Dit zal zeker een van de eerste producten worden die ik opmaak!

 

Action SPA adventkalender

 

Welk deurtje/product vind jij het leukst uit de Action SPA adventskalender?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: