Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen,  Skincare

Kaolin clay doek masker van de Action

Voor een heerlijk maskertje met klei ben ik altijd wel in. Dus dit doekmasker met Kaolin clay trok ook zeker mijn aandacht in de Action. Volgens mij heb ik nog niet eerder een doekmasker gebruikt welke klei bevatte. En dat maakt mij als masker fan dan natuurlijk helemaal nieuwsgierig.

 

 

Gebruik van het masker

Het kaolin klei masker bestaat uit twee verschillende delen. Om het masker aan te brengen moet je eerst een folie verwijderen om het vervolgens goed aan te drukken op de huid. hierna laat je het masker zo een 10 tot 15 minuten zitten. Na het verwijderen van het doekmasker kun je de restjes afspoelen met lauwwarm water. Het masker zit ingepakt tussen twee soorten folie, een doorzichtige laag en een witte laag. Ik dacht dus eerst de witte laag te verwijderen en het masker daarna aan te brengen, maar dit bleef niet plakken. De bedoeling is dus eerst de doorzichtige laag te verwijderen, daarna het doekmasker zachtjes aan te drukken, om vervolgens de witte laag folie te verwijderen.

 

kaolin kaolin

 

Het masker voelt erg zacht en fijn aan

Het masker zelf vind ik erg prettig. Ik heb ook het gevoel dat het masker goed zit omdat het bestaat uit twee delen bestaat. Het klei op het masker voelt erg prettig en zacht aan en ik zou het masker zeker nog wel langer dan 10-15 minuten op kunnen houden. Na het verwijderen heeft het masker een heel dun laagje van het klei achtergelaten op mijn gezicht. Het verwijderen hiervan ging vrij eenvoudig. Mijn gezicht voelt gewoon lekker zacht en fris aan, en dat is ook eigenlijk wat het masker beloofd. Ik zou dit masker dan ook zeker vaker willen gebruiken!

 

Je vind het masker in de schappen van de Action, de prijs van het masker was ca €0,90

Gebruik jij liever een doekmasker of een smeerbaar klei masker?

kaolin

10 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: