After dark palette van makeup obsession

Ik heb inmiddels al een ruime verzameling aan makeup obsession palettes. Het so dope palette blijft echter wel mijn nummer 1 favoriet van dit merk. Toch blijf ik ze bijna allemaal proberen en wie weet vind ik een nieuw pareltje. Lees je mee?

 

After dark palette

Het after dark palette van makeup obsession sprak mij op het eerste blik aan vanwege de mooie verpakking en de mooie groene kleuren in het palette. Ik twijfelde in eerste instantie een beetje omdat ik het so dope palette ook heb van makeup obsession. Deze is ook bijna helemaal groen en ondanks dat ik het een mooie kleur vind gebruik ik het ook weer niet zo snel dagelijks. Gelukkig zitten er ook een aantal andere kleuren in het palette welke wel voor dagelijks zijn.

 

after darkafter darkafter darkafter dark

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Night, Ink, Obsidian en Twilight. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Darkness, Muse, After Hours en The Shadows. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Conspiracy, Lifeline, Lights Out en Witching Hour. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Omnious, Void, Wicked en Sultry. Een van de laatste Makeup Obsession palettes welke ik heb gereviewed was het So Dope palette ik kan mij herrinneren dat deze swatches echt super goed waren. Van dit After Dark palette vind ik helaas dat er wat tegenvallers tussen zitten.

 

after darkafter dark after darkafter dark

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Ominous (matte), Ink (matte), Twilight (matte) en Wicked (shimmer) gebruikt. Ik vind het jammmer dat er maar 1 groene kleur in matte in zit en 3 groene shimmers. Ik had dit dan liever 2 om 2 gezien.. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Ink (matte), After hours (shimmer), Night (shimmer) en Wicked (shimmer gebruikt). De kleuren zijn wel goed gepigmenteerd en gemakkelijk in gebruik maar betreft de kleuren selectie ben ik dan toch meer fan van het so dope palette van Makeup Obsession.

 

 

Wat vind jij van het after dark palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.