Een gezichtsmasker met 24K goud erin? Ik zou het bijna naar de goudsmid willen brengen maar ik ben veels te benieuwd wat 24k goud voor effect heeft in een gezichtsmasker!

 

Ahava 24k gold mineral mud masker

Het masker is een eenmalige ”sample” welke ik ontvangen heb in de Care Cosmetics adventskalender 2018. De adventskalender was niet te koop voor consumenten, maar dit masker is natuurlijk wel gewoon te koop (in full size verpakking). De Ahava mineral mud collectie heeft een aantal verschillende maskers. Het Ahava mineral mud clearing masker voorkomt verstopte porien. Het Ahava mineral mud brightening & hydrating masker geef je huid een stralende boost en neutraliseerd roodheid. Op deze verpakking kan ik niet echt vinden welke ik heb maar als ik dit masker in full-size zou gaan aanschaffen zou ik voor het clearing masker kiezen.

 

ahava

 

Aanbrengen van het masker

Je brengt het masker volledig aan op een gereinigd gezicht (en nek) en zorgt daarbij ervoor dat je niet te dicht op de ogen zit. Hierna laat je het masker gedurende 10 minuten inwerken. Tijdens de inwerktijd neem je eventueel wat leuke selfies met de gouden bling bling. Hierna spoel je het masker af met lauwwarm water (of vang je het alsnog op voor de goudsmid). Elk masker heeft natuurlijk het beste effect wanneer je 1 a 2 keer per week een masker gebruikt.

 

ahava

 

Effect van het masker

 

 

De full-size verpakking is te koop voor ca €50,- en de one size verpakking is te koop voor ca €2,95

Heb jij weleens een masker of ander gezichtsproduct met 24k goud gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: