Het is een hele andere adventskalender dan gister maar zeker niet minder leuk. Ik ben altijd al fan geweest van de (geur)kaarsen van Airwick en toen ik deze adventskalender bij de Action zag moest ik deze gewoon meenemen.

 

Airwick Airwick

 

Airwick scented candle adventskalender

De Airwick adventskalender bevat 24 waxinelichtjes in drie verschillende soorten varianten. Hier had ik in het begin even overheen gelezen want ik dacht dat het gewoon 24 verschillende zouden zijn, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. De drie verschillende geuren zijn Winter Berries, Mulled Wine en Winter Wonderland. Van elke soort geur zit er 8 kaartjes in! Dag 24 heeft wel een leuke touch deze zit in een roden wikkel. Persoonlijk had ik het ook wel leuk om wat kerstwikkels en kleuren gezien te hebben rood, groen, goud ed. Ik heb de adventskalender wel vast uitgepakt voor mijn review maar ik ga de kaarsjes gewoon op elke dag van de adventskalender aansteken.

 

De kaarsjes ruiken erg sterk dus ik ben erg benieuwd hoe de geur is wanneer ik een kaarsje aan heb staan. Ik probeer elke dag 1 kaarsje op te branden zodat de adventskalender op de 24e ook echt leeg is. Kijk je mee in mijn instagram stories vanaf 1 December?

 

Airwick

 

Ik heb de Airwick adventskalender bij de Action gekocht voor €4,80, het is een limited edition dus ik weet niet hoeveel en hoelang ze verkrijgbaar zullen zijn. Super leuk mijn moeder wist niet dat ik deze adventskalender had gekocht en zag hem op mijn blog. Nu mag ik er dus eerdaags nog een gaan zoeken voor mijn moeder haha.

Fan van adventskalender? Bekijk dan mijn blog over de DM Balea ampullen adventskalender terug

6 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: